stamboomgids

Familienamen » G

Websites 381 - 390 van 626:

Stamboom Gerritsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-gerritsen

Een genealogische publicatie door P. Betaubun met gegevens over onder andere de families Gerritsen, Wessels, Gerrits, Richter, Spieker, Van der Gouw, Holleman, Spitholt en Boudewijn.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen (Gardtsen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen

Een publicatie door Theo Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Gardtsen (Gerritsen), Gerritsen (Gardtsen), Langenhof, Pelgrim, Van Raaij, Konings, Jansen, Meijer en Derksen (Dirksen).


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen van der Hoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-van-der-hoop

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Gerritsen Van Der Hoop, De Vries, Van Rooijen, Coumou, Block, Schouten, Meeling, Martens, Timmers en Gerritsen Van Der Hoop (Van Der Hoop).


Screenshot van website

Stamboom Gerritsen-Wijnands - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-wijnands

Een publicatie door Antoinette Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Van Utrecht, Garben, Wijnands, Koster, Reinders, Van Ooyen, Witjes en Witjes.


Screenshot van website

Stamboom Gerritsma Bolsward - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsma-bolsward

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Gerritsma, Janssen, De Boer, Kuppen, Faber, Van den Berg, Keppenne, Van der Werf en Van der Werf.


Screenshot van website

Stamboom Gerungan - Echobardo - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerungan-echobardo

Een publicatie door Wolter Gerungan met gegevens over oa. de families Gerungan, Waworuntu, Lumanauw, Dotulong, Supit, Weijdemuller, Lang, Kumenit, Warouw en Wenas.


Screenshot van website

Stamboom Getkate - www.genealogieonline.nl/stamboom-getkate-gateway

Een publicatie door Alie Getkate-Boxem met gegevens over oa. de families Nederlof, Getkate, Boxem, Zwiep, Pol, Busschers, Teselink, In de Bussche, Vos en Koops.


Screenshot van website

Stamboom Geuns - www.genealogieonline.nl/stamboom-geuns

Een publicatie door Michel Geuns met gegevens over oa. de families Pirotte, Huysecom, Decortis, Geuns, Vanderhulst, Severi, Vanhaecht, Knoops, Swinnen en Van Montfort.


Screenshot van website

Stamboom Geurds, van Raay, Lichthart en Witmond - www.genealogieonline.nl/stamboom-geurds-van-raay-lichthart-witmond

Een publicatie door S. van Raay met gegevens over oa. de families Jansen, Van Raaij, Geurds, Kummeling, Van Huet, Verfuurden, Ligthart, Winters en Winters.


Screenshot van website

Stamboom Geurts - www.genealogieonline.nl/stamboom-geurts

Een publicatie door R. Geurts met gegevens over oa. de families Romeijnders, Ruijs, Roelans, Stensen, Van Leemput, Van Osch, Van Alem, Leeijen, Tukker en Van Orsouw.


Screenshot van website