stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 401 - 410 van 666:

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritse-of-gerritsen

Stamboom Gerritse of Gerritsen

Een publicatie door E. Gerritse met gegevens over oa. de families Van Ee, Gerritse, Van Dijk, Fama, De Jong, Van Egdom, De Kruijf, Van Wijck, Van Ettikoven en Kuijt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/gerritsen-stamboom

Stamboom Gerritsen

Een publicatie door H.M. Gerritsen met gegevens over oa. de families Groeneveld, Schut, Niessink, Boks, Florijn, Put, Jansen, Beekman, Broekhuizen en Hartgers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-gerritsen-stamboom

Stamboom Gerritsen

Een publicatie door Marc Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Van der Laan, Busker, Korte, Gerrits, Jacobs, Janssen, Verhaaff, Kloppenburg en De Ruijter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-gerritsen

Stamboom Gerritsen

Een genealogische publicatie door P. Betaubun met gegevens over onder andere de families Gerritsen, Wessels, Gerrits, Richter, Spieker, Van der Gouw, Holleman, Spitholt en Boudewijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen

Stamboom Gerritsen (Gardtsen)

Een publicatie door Theo Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Gardtsen (Gerritsen), Gerritsen (Gardtsen), Langenhof, Pelgrim, Van Raaij, Konings, Jansen, Meijer en Derksen (Dirksen).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-van-der-hoop

Stamboom Gerritsen van der Hoop

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Gerritsen Van Der Hoop, De Vries, Van Rooijen, Coumou, Block, Schouten, Meeling, Martens, Timmers en Gerritsen Van Der Hoop (Van Der Hoop).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-eijkhout

Stamboom Gerritsen-Eijkhout

Een genealogische publicatie door Monique Vermeulen-Gerritsen met gegevens over onder andere de families EIJKHOUT, GERRITSEN, Eijkhout, Van Maasdijk, Sünnen, Engelse, Rossen, Gerritse en Eijkholt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsen-wijnands

Stamboom Gerritsen-Wijnands

Een publicatie door Antoinette Gerritsen met gegevens over oa. de families Gerritsen, Van Utrecht, Garben, Wijnands, Koster, Reinders, Van Ooyen, Witjes en Witjes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gerritsma-bolsward

Stamboom Gerritsma Bolsward

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Gerritsma, Janssen, De Boer, Kuppen, Faber, Van den Berg, Keppenne, Van der Werf en Van der Werf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gert-jan-gruter

Stamboom Gert-Jan Gruter

Een genealogische publicatie door Gert-Jan Gruter met gegevens over onder andere de families Bakker, De Haan, Gruter, Van Ravensberg, Kemme, Bremer, Passé, Daane en Molenaar.


Screenshot van website