stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 431 - 440 van 658:

www.genealogieonline.nl/stamboom-gijse

Stamboom Gijse

Een publicatie door Jan van den Baard met gegevens over oa. de families Gijse, Van Tussenbroek, Van Riemsdijk, Thoomes, Van Rosmalen, Giessen, Ton, , en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gijselaers

Stamboom Gijselaers

Een publicatie door Marianne Gijselaers met gegevens over oa. de families Gijselaers, Uelderink, Imenschot, Verraarts, Nijboer, Jonkin, Ummels, Klijnen, Peustiens en Brands.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gijsen

Stamboom Gijsen

Een genealogische publicatie door Arienne Gijsen met gegevens over onder andere de families Gijsen, Van den Berg, Puts, Ham, Cloudt, Alsemgeest, Schreurs, Schmitz en Pollaert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gijssels

Stamboom Gijssels

Een publicatie door Christine Gijssels met gegevens over oa. de families Gyssels, Gijssels, Gysels, Steenlandt, Salence, De Bolster, De Vries, De Smedt, De Clercq en Hofman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gillesse

Stamboom Gillesse

Een publicatie door Frank Gillesse met gegevens over oa. de families Gillesse, Huijbregts, Huybrechts, Van Loij, Roedoe, Van Diest, Van Levinus, Bakx, Levens en Alewijnse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gillissen-lustig-krijnen-duin

Stamboom Gillissen, Lustig, Krijnen, Duin

Een genealogische publicatie door Frits Gillissen met gegevens over onder andere de families Gillissen, Krijnen, Brielsman, Duin, Harder, Lustig, Stoll, Koetsier en Van Oost.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gindorf-versteeg

Stamboom Gindorf-Versteeg

Een genealogische publicatie door Annette Portijk-Gindorf met gegevens over onder andere de families Gindorf, De Wit, De Bruijn, Van Duijl, Jongeneel, De Jong, Versteeg, Ternes en Van der Vree.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glas

Stamboom Glas

Een publicatie door Wim Glas met gegevens over oa. de families Bart, Sombroek, Glas, Lange, Langen, De Leeuw, Terne, (Staels), Scholten en Leeuw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-glas

Stamboom Glas

Een publicatie door Marjolein Glas met gegevens over oa. de families Van den Eeden, Wagenaar, Bruin, Frijters, Wit, Glas, Mieras, Keizer, Togtema en Keukelaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glasmeier

Stamboom Glasmeier

Een publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over oa. de families Glasmeier, Buur, Bührs, Hoezen, Huver, Seijnen, Zum Vorde Sive Vording, Lucassen, Ten Have en Gerdes.


Screenshot van website