stamboomgids

Familienamen » G

Websites 451 - 460 van 622:

Stamboom Gosseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-gosseling

Een publicatie door Gerdien Gosseling met gegevens over oa. de families Gosseling, Liefers, Schreurs, Lammers, Liefers Schreurs, Nijhuis Gosseling, Wevers Vos, Gosseling Schreurs, Gosseling Wevers en Wevers.


Screenshot van website

Stamboom Goudkade - www.genealogieonline.nl/stamboom-goudkade

Een genealogische publicatie door M.H. Goudkade met gegevens over onder andere de families Goudkade, Van Leeuwen, Van der Willik, Van der Hek, Van Keeken, Van Kleef, Scholten, De Loos en Guldemond.


Screenshot van website

Stamboom Goudsbloem; van Reenen; Otter; Kerkhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-goudsbloem-van-reenen-otter-kerkhoven ...

Een publicatie door D.F. Harder met gegevens over oa. de families Kerkhoven, Reenen Van, Koelewijn, Roos, Goudsbloem, Otter, Heijnen, Hartman, Groep Van De en Hopman.


Screenshot van website

Stamboom Govaer(t)s/Goverde - Ulicoten/Z'bergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-govaers-goverde

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Goverde, Neevens, Goverts, Vegers, Vrins, Beers, van, Govarde, Paulissen en Paulissen.


Screenshot van website

Stamboom Govaer(t)s/Goverse/Goverde - Meerle(B)/O'bosch/R'dam - www.genealogieonline.nl/stamboom-govaerts-goverse-goverde

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Govaerts, Govers, Geerts, Goverde, Smulders, Gladinez, Adriaensen, Govaers, Jespers en Cornelissen.


Screenshot van website

Stamboom Govaert - www.genealogieonline.nl/stamboom-govaert

Een genealogische publicatie door Marina Govaert de Groene met gegevens over onder andere de families Govaert, De Groene en Van Sikkelerus.


Screenshot van website

Stamboom Graafmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-graafmans

Een publicatie door Jan Willem Graafmans met gegevens over oa. de families Graafmans, Graumans, Verhoeven, Jacobs, De Jong, Hamers, Becht, Broers, Van Laarhoven en De Zwart.


Screenshot van website

Stamboom Graat - www.stamboom-graat.nl

Homepage van de familienaam Graat. De roots van de familienaam is te vinden in Brabant. De naam komt veel voor in o.a. Beugen, Oeffelt, Gemert, Eindhoven, Nederweert, Maastricht, Beek, Tiel, Nijmegen, Leeuwarden. Maar ook in Amerika en Canada.


Screenshot van website

Stamboom Graat - www.genealogieonline.nl/stamboom-graat

Een publicatie door Paul Graat met gegevens over oa. de families Graat, Groat, Janssen, Jansen, Arts, Dietrich, Simons, Philip, Ebben en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Grabijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-grabijn

Een publicatie door Wil Grabijn met gegevens over oa. de families Grabijn, Schutte, Grabin, Heslinga, Van der Putten, Visser, Munsters, Leyte, Hofman en Mooijmans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws