stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 481 - 490 van 620:

www.genealogieonline.nl/stamboom-grim

Stamboom Grim(m)

Een publicatie door N.J. Van Oeveren met gegevens over oa. de families Grimm, Grim, Oeveren Van, Kroon, Mom, Birn, Noordaa van Der, Schotten, Ven van De en Kist.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grimmerink

Stamboom Grimmerink

Een publicatie door G.W. Grimmerink met gegevens over oa. de families Grimmerink, Malda, Heerema, Veurink, en Jongeling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grin

Stamboom Grin

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Grin, Brommer, Erix (Ook: Eriks), Houdewind, De Waal, Dekker, Bakker, Kossen, Smit en Kaper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gritter

Stamboom Gritter

Een publicatie door Bert Gritter met gegevens over oa. de families Gritter, Smilde, Gritter (Grutter), Gritter(S), Venema, Zomer, Kikkert, Martens, De Vries en Bouwmeester.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/groen-stamboom

Stamboom Groen

Een genealogische publicatie door Ebel Geertsema met gegevens over onder andere de families Groen, Nieman, Groene, Broodbakker, Wisker, Klaver, Selij, Tromp en Kok.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-groen

Stamboom Groen

Een publicatie door Kramer met gegevens over oa. de families Groen, Brander, Nieuwpoort, Komen, Kort, De Hart, Schekkerman, Groenewoud, Boek en Kragt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-groen

Stamboom Groen

Gegevens over de familie GROEN en met o.a. aanverwante families Dekker, Glas, de Groot, Prins, Stoker, Visser, Wijker en Zwart. In de publicatie twee niet verwante Egmondse families Groen (publicatie door Chris de Rijk)


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_groen

Stamboom Groen

Een genealogische publicatie door Ingrid Groen met gegevens over onder andere de families Vermeer, Ruighaver, Smits, Van Breda, Groen, De Koning, Van Meersbergen, Schoondermark en Van Heijst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-groen-c-a

Stamboom Groen c.a.

Een publicatie door Albert Groen met gegevens over oa. de families Groen, Volkers, Zwart, Wijker, Glas, Van Beethoven, Kok, Stam en Stam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-groen-brugging

Stamboom Groen-Brugging

Een genealogische publicatie door Adrianus Groen met gegevens over oa. de families Groen, De Jong, Brugging, Wiering, Vrielink, Oostra, Van Leer en Gosses.


Screenshot van website