stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 501 - 510 van 664:

www.genealogieonline.nl/stamboom-gravendeel

Stamboom Gravendeel

Een publicatie door A.P. Uijtterlinde met gegevens over oa. de families Van Driel, Roos, Monster, De Zeeuw, Gravendeel, Van der Ree, Cranendonck, In 't Veld, Van Egmond en Van der Linden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-greevink

Stamboom Greevink

Een publicatie door Thon Greevink met gegevens over oa. de families Greevink, Grevink, Meeng, Patiwael, Grevinck, Boelen, Kies, Van Goch, Klein en Westerink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gresnigt

Stamboom Gresnigt

Een genealogische publicatie door Gresnigt met gegevens over onder andere de families Gresnigt, Van Toorn, Krijgsman, Ruijs, Delgijer, Van Dijk, Gresnich (Gresnigt), Van Gressenich (Gresnigt) en Kusters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-greveling

Stamboom Greveling

Een publicatie door P.Greveling met gegevens over oa. de families Klaas Greveling, Jan Greveling, Gerrit Bakker, Jan Nieuwenhof, Berend Greveling, Jan Beerends, Judith Pothoff, Steven Greveling, Hermanus Hendrikus Stefanes Bruning en Jan Berents Greveling


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grevinga

Stamboom Grevinga

Een publicatie door H. Grevinga met gegevens over oa. de families Mengerink, Swaters, Grevinga, Bakker, Westerveld, Uiterwaal, Morriën, Van Dijken, Kuiper en Brugman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griet-en-nicolaas-ponder

Stamboom Griët en Nicolaas Ponder

Een genealogische publicatie door Robert Griët met gegevens over onder andere de families Gri?t, Ponder, Nicolaas Ponder, Berendhuysen, Griez, Michel, Lans, Weber en Jacquard.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grietens-mertens

Stamboom Grietens-Mertens

Een genealogische publicatie door Jan Grietens betreffende de voorouders van zijn kinderen met Griet Mertens. Het betreft in de eerste plaats de families Grietens uit Meerhout, Debecker uit Herentals en de families Mertens en Van de Wouwer uit Lier. (Provincie Antwerpen België)


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griffioen

Stamboom Griffioen

Een publicatie door Ebtisem Griffioen met gegevens over oa. de families Griffioen, Stork, Meyer, Ruijtenschild, Van der Laan, , .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griffioen-koster

Stamboom Griffioen Koster Hutters Smit Tolman v.d.Kooij Heijkoop Friese Adel

Een publicatie door J. Koster met gegevens over oa. de families Griffioen, Van Aylva, Heijkoop, Van Burmania, Van Harinxma, Van Roorda, Van Galama, Van Hoytema, Van Hettinga en Ndr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grifhorst

Stamboom Grifhorst

Een publicatie door Martyn Grifhorst met gegevens over oa. de families Greefhorst, Grifhorst, Van den Ham, Essenstam, Van Kessel, Scheltinga, Voorn, De Boer, Zins en Stokman.


Screenshot van website