stamboomgids

Familienamen » G

Websites 521 - 530 van 580:

Stamboom Van Gardingen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gardingen

Een publicatie door Wim van Gardingen met gegevens over oa. de families Gerding, (van) Gerdinge, Van Gardingen, Van Gerdingen, (van) Gerding, Van Gardinge, Van Gerdinge, Van Gerding, Lucas en Lanting.


Screenshot van website

Stamboom Van Gastel en Van der Kleij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gastel-van-der-kleij

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van Gastel, De Bruijn, Van der Cleij, Overdevest, Van Leeuwen, Plug, Van der Vlist, Van Overdevest en Vianen.


Screenshot van website

Stamboom Van Gasteren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gasteren

Een genealogische publicatie door Nicole van Gasteren met gegevens over onder andere de families Van Gasteren, Vermeulen, J├Ągers, Van den Berg, Van Middelkoop, Van der Veer, Jansen, Driessen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geel

Een publicatie door E. Stoffelen met gegevens over oa. de families Van Geel, Van Loenhout, Bernaards, Heijboer, Van Gurp, Teuns, Hagenaars, Vriens, Van Tilburg en Schijvenaars.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-geel

Een genealogische publicatie door J.A.J. van Geel met gegevens over onder andere de families Gommers, Van Geel, Van Loon, Doumen, Van Ginneken, Schrauwen, Franken, Suijkerbuijk en Kerstens.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen

Een genealogische publicatie door Johan Andries van Geelen met gegevens over onder andere de families Van Geelen, Soeurt, Heijman, Egstorf, Sweres, Kawa, Wulff, Rob en Wonodikromo.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelkerken - Utrecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelkerken

Een publicatie door Adri van Geelkerken met gegevens over oa. de families Van Geelkerken, Van Soest, Van Arkel, Maste, Van Helsdingen, Warnier, Van der Wolk, Paauw, Koestra en Wijnen.


Screenshot van website

Stamboom Van Geertruyde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geertruyde

Een publicatie door Erwin van Geertruyde met gegevens over oa. de families Van Troyen, De Bel, Minjauw, Van Betsbrugge, Masto, Bracke, De Sutter, Duerinckx, Ivens en Debeuf.


Screenshot van website

Stamboom Van Geest-Straetemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geest-straetemans

Een publicatie door Loes van Geest met gegevens over oa. de families Straetemans, Van Geest, De Ruiter, Henkelman, Kleijn, Dekker, De Boom, Verhage(n), Van Geest de Jonge en Bosloper (van Den Bos(ch).


Screenshot van website

Stamboom Van Geldrop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geldrop

Een publicatie door Paul van Geldrop met gegevens over oa. de families Van Geldrop, Jansen, Claassens, Van de Loverbosch, Pool, Corsten.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws