stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 541 - 550 van 700:

www.genealogieonline.nl/stamboom-griffioen-koster

Stamboom Griffioen Koster Hutters Smit Tolman v.d.Kooij Heijkoop Friese Adel

Een publicatie door J. Koster met gegevens over oa. de families Griffioen, Van Aylva, Heijkoop, Van Burmania, Van Harinxma, Van Roorda, Van Galama, Van Hoytema, Van Hettinga en Ndr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grifhorst

Stamboom Grifhorst

Een publicatie door Martyn Grifhorst met gegevens over oa. de families Greefhorst, Grifhorst, Van den Ham, Essenstam, Van Kessel, Scheltinga, Voorn, De Boer, Zins en Stokman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grijsen

Stamboom Grijsen

Een genealogische publicatie door Pino48 met gegevens over onder andere de families Grijsen, Slooff, Nijenes, Casaretto, Kleinenbroich, Ovrijn, Van der Vlies, Schuijl en Polk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grim

Stamboom Grim(m)

Een publicatie door N.J. Van Oeveren met gegevens over oa. de families Grimm, Grim, Oeveren Van, Kroon, Mom, Birn, Noordaa van Der, Schotten, Ven van De en Kist.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grimberg

Stamboom Grimberg

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Grimberg, Cordes, Meulman, Hempen, Nieborg, Bloem, Harkema, Grimberg in Oude Alminkhof en Kolkena (Kolkema).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grimmerink

Stamboom Grimmerink

Een publicatie door G.W. Grimmerink met gegevens over oa. de families Grimmerink, Malda, Heerema, Veurink, en Jongeling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grin

Stamboom Grin

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Grin, Brommer, Erix (Ook: Eriks), Houdewind, De Waal, Dekker, Bakker, Kossen, Smit en Kaper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gritter

Stamboom Gritter

Een publicatie door Bert Gritter met gegevens over oa. de families Gritter, Smilde, Gritter (Grutter), Gritter(S), Venema, Zomer, Kikkert, Martens, De Vries en Bouwmeester.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/groen-stamboom

Stamboom Groen

Een genealogische publicatie door Ebel Geertsema met gegevens over onder andere de families Groen, Nieman, Groene, Broodbakker, Wisker, Klaver, Selij, Tromp en Kok.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-groen

Stamboom Groen

Een publicatie door Kramer met gegevens over oa. de families Groen, Brander, Nieuwpoort, Komen, Kort, De Hart, Schekkerman, Groenewoud, Boek en Kragt.


Screenshot van website