stamboomgids

Familienamen » G

Websites 541 - 550 van 624:

Stamboom Van der Gaag - www.genealogieonline.nl/van-der-gaag-stamboom

Een genealogische publicatie door Ciska Rutten met gegevens over onder andere de families Van der Gaag, Hoogendam, Prins, Flinterman, Van Duren, Van Spronsen, Van der Burg, Hoogland en Been.


Screenshot van website

Stamboom Van der Galiën/Bootsman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-galien-bootsman

Een genealogische publicatie door Jaap van der Galiën met gegevens over onder andere de families Pool, Jans, Van der Galien, Van der Galiën, De Vries, De Jong, Jacobs, De Boer en Pieters.


Screenshot van website

Stamboom Van der Genugten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-genugten

Een publicatie door Rob John met gegevens over oa. de families Genugten, van der, Geneughte, van de, Geneugte, van de, Geneugte, van der, Geneughte, van der, Oostveen, Tempelaars, Geneuchten, van de en Geneuchten, van de.


Screenshot van website

Stamboom Van der Giessen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-giessen

Een genealogische publicatie door Jaap van der Giessen met gegevens over onder andere de families Kruizenga, Van der Giessen, Van Santen, Ruitenberg, Slob, Van Wingerden, Van der Meijden, Bikker en Kaim.


Screenshot van website

Stamboom Van der Goes / Lola-Zamora - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-goes-lola-zamora

Een genealogische publicatie door Mae met gegevens over onder andere de families Labaar, Van der Goes, Majoor, Voorst, Benthem, Van Voorst, Tijsen, Lola en Mejeres.


Screenshot van website

Stamboom Van der Goot - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-goot

Een genealogische publicatie door Rudy van der Goot met gegevens over onder andere de families Van der Goot, Hoel, Schipper, Majoor, Boersma, De Vries, Kok, Huizinga en Ark.


Screenshot van website

Stamboom Van der Graaf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-graaf

Een publicatie door J. Hartjesveld-van der Graaf met gegevens over oa. de families Van Der Graaf, Gorissen en Polderman.


Screenshot van website

Stamboom Van der Graaf - www.genealogieonline.nl/van-der-graaf-stamboom

Een publicatie door Ronald van der Graaf met gegevens over oa. de families Van der Graaf, Van Roon, Bos, Van den Broek, Van Kleef, Vink, De Deugd, Van Schaardenburg, Den Otter en Reijnen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Grift - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-grift

Een publicatie door Jolanda van der Grift met gegevens over oa. de families Van der Grift, Van Doezum, Boelens, Van der Heide, Pijpstra, Faber, Postma, Van der Veer, Jacobs en Wybenga.


Screenshot van website

Stamboom Van der Gulik - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-gulik

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Van der Gulik, Schaper, Dol, Groot, De Jong, Diemer, Tuijn, Visser, Deken en Naber.


Screenshot van website