stamboomgids

Familienamen » G

Websites 561 - 570 van 624:

Stamboom Van Gansewinckel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Ganzewinkel, Van Gansewinckel, Van Ganzenwinkel, Van Asten, Van Gansenwinkel, Van Bree, Vangansewinkel, Scheepers en Van Hoof.


Screenshot van website

Stamboom Van Gansewinckel (Duitsland) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel-duitsland

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Gansewinckel, Jans, Janssen, Stroetges, Wolters, Peters, Janszen, Jansen en Abels.


Screenshot van website

Stamboom Van Gastel en Van der Kleij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gastel-van-der-kleij

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van Gastel, De Bruijn, Van der Cleij, Overdevest, Van Leeuwen, Plug, Van der Vlist, Van Overdevest en Vianen.


Screenshot van website

Stamboom Van Gasteren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gasteren

Een genealogische publicatie door Nicole van Gasteren met gegevens over onder andere de families Van Gasteren, Vermeulen, J├Ągers, Van den Berg, Van Middelkoop, Van der Veer, Jansen, Driessen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geel

Een publicatie door E. Stoffelen met gegevens over oa. de families Van Geel, Van Loenhout, Bernaards, Heijboer, Van Gurp, Teuns, Hagenaars, Vriens, Van Tilburg en Schijvenaars.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-geel

Een genealogische publicatie door J.A.J. van Geel met gegevens over onder andere de families Gommers, Van Geel, Van Loon, Doumen, Van Ginneken, Schrauwen, Franken, Suijkerbuijk en Kerstens.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen

Een genealogische publicatie door Johan Andries van Geelen met gegevens over onder andere de families Van Geelen, Soeurt, Heijman, Egstorf, Sweres, Kawa, Wulff, Rob en Wonodikromo.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelen-Smit - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen-smit

Een genealogische publicatie door Edwin van Geelen met gegevens over onder andere de families Westmaas, De Bie, Smit, Kalff, Van Gelder, Van Geelen, ?wik?a, Van Aalst en Koeman.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelkerken - Utrecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelkerken

Een publicatie door Adri van Geelkerken met gegevens over oa. de families Van Geelkerken, Van Soest, Van Arkel, Maste, Van Helsdingen, Warnier, Van der Wolk, Paauw, Koestra en Wijnen.


Screenshot van website

Stamboom Van Geertruyde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geertruyde

Een publicatie door Erwin van Geertruyde met gegevens over oa. de families Van Troyen, De Bel, Minjauw, Van Betsbrugge, Masto, Bracke, De Sutter, Duerinckx, Ivens en Debeuf.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws