stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 591 - 600 van 664:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-galen-hoogstraten

Stamboom Van Galen-Hoogstraten

Een publicatie door Robert van Galen met gegevens over oa. de families Van Galen, Van Woudenberg, Van der Plank, Heijmans, Van de Giessen, Hoogstraten, Van Tiel, Van der Ven, Van Buuren en Abrahamse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-galen-pluister

Stamboom Van Galen-Pluister

Een publicatie door Jochem van Galen met gegevens over oa. de families Paarlberg, Van der Vliet, Van Galen, Veen, De Boer, Meurs, Boon, Pluister, Ootjers en Barten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel

Stamboom Van Gansewinckel

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Ganzewinkel, Van Gansewinckel, Van Ganzenwinkel, Van Asten, Van Gansenwinkel, Van Bree, Vangansewinkel, Scheepers en Van Hoof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel-duitsland

Stamboom Van Gansewinckel (Duitsland)

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Gansewinckel, Jans, Janssen, Stroetges, Wolters, Peters, Janszen, Jansen en Abels.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gastel-van-der-kleij

Stamboom Van Gastel en Van der Kleij

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van Gastel, De Bruijn, Van der Cleij, Overdevest, Van Leeuwen, Plug, Van der Vlist, Van Overdevest en Vianen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gasteren

Stamboom Van Gasteren

Een genealogische publicatie door Nicole van Gasteren met gegevens over onder andere de families Van Gasteren, Vermeulen, Jägers, Van den Berg, Van Middelkoop, Van der Veer, Jansen, Driessen en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-geel

Stamboom Van Geel

Een genealogische publicatie door J.A.J. van Geel met gegevens over onder andere de families Gommers, Van Geel, Van Loon, Doumen, Van Ginneken, Schrauwen, Franken, Suijkerbuijk en Kerstens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geel-van-loenhout

Stamboom van Geel van Loenhout

Een genealogische publicatie door E Stoffelen van Geel met gegevens over onder andere de families Van Loenhout, Van Geel, Bernaards, Heijboer, Schijvenaars, Van Gurp, Groffen, Hagenaars en Van Tilburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen

Stamboom Van Geelen

Een genealogische publicatie door Johan Andries van Geelen met gegevens over onder andere de families Van Geelen, Soeurt, Heijman, Egstorf, Sweres, Kawa, Wulff, Rob en Wonodikromo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen-smit

Stamboom Van Geelen-Smit

Een genealogische publicatie door Edwin van Geelen met gegevens over onder andere de families Westmaas, De Bie, Smit, Kalff, Van Gelder, Van Geelen, ?wik?a, Van Aalst en Koeman.


Screenshot van website