stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 611 - 620 van 700:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-griendt

Stamboom Van de Griendt

Een genealogische publicatie door Philippe Chabot met gegevens over onder andere de families Van Baaren, Van de Griendt, Van Gorsel, Hanse, Van de Loo, Groen, Goedegebuure, Blom en Van Baren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-gaag

Stamboom Van der Gaag

Een publicatie door H.J.B. Ekker met gegevens over oa. de families Van der Gaag, Degeling, Van der Ende, Kool, Maan, Van der Gaegh, Pont, Martijn, Bouman en Koppenhagen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-gaag-stamboom

Stamboom Van der Gaag

Een genealogische publicatie door Ciska Rutten met gegevens over onder andere de families Van der Gaag, Hoogendam, Prins, Flinterman, Van Duren, Van Spronsen, Van der Burg, Hoogland en Been.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-galien-bootsman-bos

Stamboom Van der Galien, Bootsman, Bos eva

Een genealogische publicatie door Jaap van der Galien met gegevens over onder andere de families Jans, Pool, De Vries, Jacobs, De Jong, Pieters, Hendriks, De Boer en Geerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-giessen

Stamboom Van der Giessen

Een genealogische publicatie door Jaap van der Giessen met gegevens over onder andere de families Kruizenga, Van der Giessen, Van Santen, Ruitenberg, Slob, Van Wingerden, Van der Meijden, Bikker en Kaim.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-goes-lola-zamora

Stamboom Van der Goes / Lola-Zamora

Een genealogische publicatie door Mae met gegevens over onder andere de families Labaar, Van der Goes, Majoor, Voorst, Benthem, Van Voorst, Tijsen, Lola en Mejeres.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-goot

Stamboom Van der Goot

Een genealogische publicatie door Rudy van der Goot met gegevens over onder andere de families Van der Goot, Hoel, Schipper, Majoor, Boersma, De Vries, Kok, Huizinga en Ark.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-graaf

Stamboom Van der Graaf

Een publicatie door J. Hartjesveld-van der Graaf met gegevens over oa. de families Van Der Graaf, Gorissen en Polderman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-graaf-stamboom

Stamboom Van der Graaf

Een publicatie door Ronald van der Graaf met gegevens over oa. de families Van der Graaf, Van Roon, Bos, Van den Broek, Van Kleef, Vink, De Deugd, Van Schaardenburg, Den Otter en Reijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-grift

Stamboom Van der Grift

Een publicatie door Jolanda van der Grift met gegevens over oa. de families Van der Grift, Van Doezum, Boelens, Van der Heide, Pijpstra, Faber, Postma, Van der Veer, Jacobs en Wybenga.


Screenshot van website