stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 631 - 640 van 658:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gorkum

Stamboom Van Gorkum

Een publicatie door Jolanda van Gorkum met gegevens over oa. de families Van Gorkum, Metselaar, Opmeer, Van der Wilt, Van Oosten, Rijs(T), Boom, Smit, Kloot en De Lange.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-groeningen

Stamboom van Groeningen

Een genealogische publicatie door Peter Brandsen met gegevens over onder andere de families Spaan, Sangers, Van Groeningen, Bruines, Koopen, Van Rossum, Van Beek, Van den Berg en Van Bemmel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-george-en-van-milt

Stamboom van Indische familie George en van Milt

Een publicatie door Nouwens met gegevens over oa. de families Van Milt, George, Sèbo, Von Sebo, Herr, Sebo, Fellekamp, Sadijah, Dietz en Westenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-varianten-glasmeier-amerika

Stamboom varianten Glasmeier (Amerika)

Een genealogische publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over mogelijke combinaties met de familie Glasmeyer (en variaties in de naam) en de link naar andere de families zoals Flickinger, May, Kepner, Eck, Simmons, Reichelderfer, Friend, Kuhn en Leist.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gelder

Stamboom vd Schoot en v Gelder

Een publicatie door Liz van Gelder met gegevens over oa. de families Blokhuis, Stokkermans, Vermeer, Van de Wouw, Jansen, Klijn, Van Berkel, Smulders, Cools en Verhoef.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-viktor-geleyn

Stamboom Viktor Geleyn

Een genealogische publicatie door David Geleyn met gegevens over onder andere de families Geleyn, Deelen, Matheeuwsens, Slock, Van Dooren, Audenaert, Batens, Meys en Suurd.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-vincent-van-gogh

Stamboom Vincent van Gogh

Een genealogische publicatie door Jan Slot met gegevens over onder andere de families Haffmans, Gogh Van, Wibaut, Carbentus, Esser, Heuvel van Den, Loeff, Vos en Houten Van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-wilhelmus-antonius-goosens

Stamboom Wilhelmus Antonius Goosens

Een genealogische publicatie door Aly Kuik met gegevens over onder andere de families Goosens, Van der Braak, Mulder, Gevers, Van 't Hof, Bouweriks, Evers, Husken en Vos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-wim-gorter

Stamboom Wim Gorter

Een genealogische publicatie door Wim Gorter met gegevens over onder andere de families Gorter, Kobus, Wester, Kamminga, Bekkering, Roll, Stelwagen, Alberts en Wijma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-yousef-gomaa

Stamboom Yousef Gomaa

Een publicatie door Edith Brouwer met gegevens over oa. de families Van Essen, Brouwer, Westrik, Admiraal, Sint, Broekhuizen, Jans, Curtenius, De Vries en Heermans.


Screenshot van website