stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 551 - 560 van 613:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel

Stamboom Van Gansewinckel

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Ganzewinkel, Van Gansewinckel, Van Ganzenwinkel, Van Asten, Van Gansenwinkel, Van Bree, Vangansewinkel, Scheepers en Van Hoof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel-duitsland

Stamboom Van Gansewinckel (Duitsland)

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Gansewinckel, Jans, Janssen, Stroetges, Wolters, Peters, Janszen, Jansen en Abels.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gastel-van-der-kleij

Stamboom Van Gastel en Van der Kleij

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van Gastel, De Bruijn, Van der Cleij, Overdevest, Van Leeuwen, Plug, Van der Vlist, Van Overdevest en Vianen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gasteren

Stamboom Van Gasteren

Een genealogische publicatie door Nicole van Gasteren met gegevens over onder andere de families Van Gasteren, Vermeulen, Jägers, Van den Berg, Van Middelkoop, Van der Veer, Jansen, Driessen en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geel

Stamboom Van Geel

Een publicatie door E. Stoffelen met gegevens over oa. de families Van Geel, Van Loenhout, Bernaards, Heijboer, Van Gurp, Teuns, Hagenaars, Vriens, Van Tilburg en Schijvenaars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-geel

Stamboom Van Geel

Een genealogische publicatie door J.A.J. van Geel met gegevens over onder andere de families Gommers, Van Geel, Van Loon, Doumen, Van Ginneken, Schrauwen, Franken, Suijkerbuijk en Kerstens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen

Stamboom Van Geelen

Een genealogische publicatie door Johan Andries van Geelen met gegevens over onder andere de families Van Geelen, Soeurt, Heijman, Egstorf, Sweres, Kawa, Wulff, Rob en Wonodikromo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen-smit

Stamboom Van Geelen-Smit

Een genealogische publicatie door Edwin van Geelen met gegevens over onder andere de families Westmaas, De Bie, Smit, Kalff, Van Gelder, Van Geelen, ?wik?a, Van Aalst en Koeman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelkerken

Stamboom Van Geelkerken - Utrecht

Een publicatie door Adri van Geelkerken met gegevens over oa. de families Van Geelkerken, Van Soest, Van Arkel, Maste, Van Helsdingen, Warnier, Van der Wolk, Paauw, Koestra en Wijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geertruyde

Stamboom Van Geertruyde

Een publicatie door Erwin van Geertruyde met gegevens over oa. de families Van Troyen, De Bel, Minjauw, Van Betsbrugge, Masto, Bracke, De Sutter, Duerinckx, Ivens en Debeuf.


Screenshot van website