stamboomgids

Familienamen » G

Websites 551 - 560 van 614:

Stamboom Van Galen - Jaring - Zeilstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-galen

Een publicatie door An van Galen met gegevens over oa. de families Van der Sluis, De Vries, De Boer, Van Gael, Van der Meulen, Van der Velde, De Jong, Zeilstra, Veenstra en Van Gaal.


Screenshot van website

Stamboom Van Galen-Hoogstraten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-galen-hoogstraten

Een publicatie door Robert van Galen met gegevens over oa. de families Van Galen, Van Woudenberg, Van der Plank, Heijmans, Van de Giessen, Hoogstraten, Van Tiel, Van der Ven, Van Buuren en Abrahamse.


Screenshot van website

Stamboom Van Galen-Pluister - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-galen-pluister

Een publicatie door Jochem van Galen met gegevens over oa. de families Paarlberg, Van der Vliet, Van Galen, Veen, De Boer, Meurs, Boon, Pluister, Ootjers en Barten.


Screenshot van website

Stamboom Van Gansewinckel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Ganzewinkel, Van Gansewinckel, Van Ganzenwinkel, Van Asten, Van Gansenwinkel, Van Bree, Vangansewinkel, Scheepers en Van Hoof.


Screenshot van website

Stamboom Van Gansewinckel (Duitsland) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gansewinckel-duitsland

Een publicatie door J. Schoffelen met gegevens over oa. de families Van Gansewinkel, Van Gansewinckel, Jans, Janssen, Stroetges, Wolters, Peters, Janszen, Jansen en Abels.


Screenshot van website

Stamboom Van Gastel en Van der Kleij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gastel-van-der-kleij

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van Gastel, De Bruijn, Van der Cleij, Overdevest, Van Leeuwen, Plug, Van der Vlist, Van Overdevest en Vianen.


Screenshot van website

Stamboom Van Gasteren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gasteren

Een genealogische publicatie door Nicole van Gasteren met gegevens over onder andere de families Van Gasteren, Vermeulen, J├Ągers, Van den Berg, Van Middelkoop, Van der Veer, Jansen, Driessen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geel

Een publicatie door E. Stoffelen met gegevens over oa. de families Van Geel, Van Loenhout, Bernaards, Heijboer, Van Gurp, Teuns, Hagenaars, Vriens, Van Tilburg en Schijvenaars.


Screenshot van website

Stamboom Van Geel - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-geel

Een genealogische publicatie door J.A.J. van Geel met gegevens over onder andere de families Gommers, Van Geel, Van Loon, Doumen, Van Ginneken, Schrauwen, Franken, Suijkerbuijk en Kerstens.


Screenshot van website

Stamboom Van Geelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-geelen

Een genealogische publicatie door Johan Andries van Geelen met gegevens over onder andere de families Van Geelen, Soeurt, Heijman, Egstorf, Sweres, Kawa, Wulff, Rob en Wonodikromo.


Screenshot van website