stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 511 - 520 van 671:

www.genealogieonline.nl/stamboom-grevinga

Stamboom Grevinga

Een publicatie door H. Grevinga met gegevens over oa. de families Mengerink, Swaters, Grevinga, Bakker, Westerveld, Uiterwaal, Morriën, Van Dijken, Kuiper en Brugman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griet-en-nicolaas-ponder

Stamboom Griët en Nicolaas Ponder

Een genealogische publicatie door Robert Griët met gegevens over onder andere de families Gri?t, Ponder, Nicolaas Ponder, Berendhuysen, Griez, Michel, Lans, Weber en Jacquard.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grietens-mertens

Stamboom Grietens-Mertens

Een genealogische publicatie door Jan Grietens betreffende de voorouders van zijn kinderen met Griet Mertens. Het betreft in de eerste plaats de families Grietens uit Meerhout, Debecker uit Herentals en de families Mertens en Van de Wouwer uit Lier. (Provincie Antwerpen België)


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griffioen

Stamboom Griffioen

Een publicatie door Ebtisem Griffioen met gegevens over oa. de families Griffioen, Stork, Meyer, Ruijtenschild, Van der Laan, , .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/griffioen-stamboom

Stamboom Griffioen

Een genealogische publicatie door Joël Griffioen met gegevens over onder andere de families Sytsma, Griffioen, Sijtsma, De Jong, Schriemer, Bakker, Pol, Bontekoe en Canrinus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-griffioen-koster

Stamboom Griffioen Koster Hutters Smit Tolman v.d.Kooij Heijkoop Friese Adel

Een publicatie door J. Koster met gegevens over oa. de families Griffioen, Van Aylva, Heijkoop, Van Burmania, Van Harinxma, Van Roorda, Van Galama, Van Hoytema, Van Hettinga en Ndr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grifhorst

Stamboom Grifhorst

Een publicatie door Martyn Grifhorst met gegevens over oa. de families Greefhorst, Grifhorst, Van den Ham, Essenstam, Van Kessel, Scheltinga, Voorn, De Boer, Zins en Stokman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grim

Stamboom Grim(m)

Een publicatie door N.J. Van Oeveren met gegevens over oa. de families Grimm, Grim, Oeveren Van, Kroon, Mom, Birn, Noordaa van Der, Schotten, Ven van De en Kist.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grimberg

Stamboom Grimberg

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Grimberg, Cordes, Meulman, Hempen, Nieborg, Bloem, Harkema, Grimberg in Oude Alminkhof en Kolkena (Kolkema).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-grimmerink

Stamboom Grimmerink

Een publicatie door G.W. Grimmerink met gegevens over oa. de families Grimmerink, Malda, Heerema, Veurink, en Jongeling.


Screenshot van website