stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 411 - 420 van 620:

www.genealogieonline.nl/stamboom-gijssels

Stamboom Gijssels

Een publicatie door Christine Gijssels met gegevens over oa. de families Gyssels, Gijssels, Gysels, Steenlandt, Salence, De Bolster, De Vries, De Smedt, De Clercq en Hofman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gillesse

Stamboom Gillesse

Een publicatie door Frank Gillesse met gegevens over oa. de families Gillesse, Huijbregts, Huybrechts, Van Loij, Roedoe, Van Diest, Van Levinus, Bakx, Levens en Alewijnse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gindorf-versteeg

Stamboom Gindorf-Versteeg

Een genealogische publicatie door Annette Portijk-Gindorf met gegevens over onder andere de families Gindorf, De Wit, De Bruijn, Van Duijl, Jongeneel, De Jong, Versteeg, Ternes en Van der Vree.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glas

Stamboom Glas

Een publicatie door Wim Glas met gegevens over oa. de families Bart, Sombroek, Glas, Lange, Langen, De Leeuw, Terne, (Staels), Scholten en Leeuw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-glas

Stamboom Glas

Een publicatie door Marjolein Glas met gegevens over oa. de families Van den Eeden, Wagenaar, Bruin, Frijters, Wit, Glas, Mieras, Keizer, Togtema en Keukelaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glasmeier

Stamboom Glasmeier

Een publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over oa. de families Glasmeier, Buur, Bührs, Hoezen, Huver, Seijnen, Zum Vorde Sive Vording, Lucassen, Ten Have en Gerdes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glasmeier-dld

Stamboom Glasmeier (Dld)

Een genealogische publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over de familie Glasmeyer/Glasmeier en als onderdeel van die stamboom onder andere de families Schreurs, Vogels, Kerkhoven, Van der Kroft, Timmermans, Wassenberg, Boers, Hehemann en Van Geest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glasmeier-usa

Stamboom Glasmeier (USA)

Een genealogische publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over onder andere de families Richter, Glasmeier, Sypolt, Süss (Sies), Weisend, Schwallie, Von Delft, Rindsberg en Burkhart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-glasmeier-buhrs

Stamboom Glasmeier-Buhrs

Een publicatie door Fons Glasmeier met gegevens over oa. de families Swart, Van Peer, Commandeur, Borgsteede, Buhrs, Jans, Geerts, De Rijk, Bührs en Borgers.


Screenshot van website

www.myheritage.nl/site-189830582/web-site-familie-glasmeier-buhrs

Stamboom Glasmeier-Buhrs

In de stamboom is de Nederlandse tak en de nakomelingen opgenomen van de familie Glasmeier en Buhrs na hun vestiging in Nederland.


Screenshot van website