stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 91 - 100 van 1091:

www.genealogieonline.nl/genealogie-haarmans

Genealogie Haarmans

Een publicatie door A. Haarmans met gegevens over oa. de families Haarmans, Van Zanten, Moen, De Groot, Van de Staaij, Sciaroni, Smit, Vermeulen, Swinkels en De Ruiter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-haddeman

Genealogie Haddeman

Een publicatie door Anton Haddeman met gegevens over oa. de families Winter, Seters, Haddeman, Witvliet, Korpershoek, Hoogerwerf, Vliet, Scheffer, Vlaspolder en Houwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hagedoorn

Genealogie Hagedoorn

Een publicatie door H.A. Hagedoorn met gegevens over oa. de families Hagedoorn, Barnhoorn, Den Boer, Mook, Breeman, Van Boekholt, Van der Ree, Stek, Boere en Houck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hagendijk

Genealogie Hagendijk

Een genealogische publicatie door Linda Hagendijk met gegevens over onder andere de families Hagendijk, Van der Graaf, De Reus, De Vries, Van der Linden, Stam, Rijsdijk, Van der Giessen en Kooijman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hakkaart

Genealogie Hakkaart

Een publicatie door Lizette Wassenaar met gegevens over oa. de families Hakkaart, Van den Berg, Van der Meijden, Kasteelen, De Vrind, Cornelisse, Blansjaar, Hakkaart (Hackart), Hakkaart (Hakkart) en Hakkert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-halderman

Genealogie Halderman

Een genealogische publicatie door Aart C Paap met gegevens over onder andere de families Halderman, Paap, Van Braam, Kuijten, Van Rosmalen, Schaart, Weijers, Spaans en Rietkerk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-halewijn

Genealogie Halewijn

Een publicatie door Leon van Catz met gegevens over oa. de families Halewijn, Franken, Bouman, Kivits, Alard, Westeneng, Van den Bogaert, Van Vugt en Van Vugt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hamer

Genealogie Hamer, De Witt Hamer, Versélewel de Witt Hamer

Een publicatie door Rob Verselewel met gegevens over oa. de families De Witt Hamer, Versélewel De Witt Hamer, Hamer, Kakebeeke, Langen De Witt Hamer, Macquelijn, Issels, Van Bergen, Veeren en Meurs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hanke

Genealogie Hanke Rotterdam Paderborn

Een publicatie door Ton Janknegt met gegevens over oa. de families Hanke, Knuppel, Van den Berg, Janknegt, Huf, Hellweg, Muskens, Gerritse, Leonard en Kok.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-harinck

Genealogie Harinck

Een publicatie door J.M. Uckerman-Riemer met gegevens over oa. de families Harinck, De Jonge, De Jongh, Van Liere, Verberkmoes, Verdonk, Egter, Markusse, Oudkerk en Sinke.


Screenshot van website