stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1251 - 1260 van 1265:

www.genealogieonline.nl/voorouders-lucas-van-heeren

Voorouders van Lucas van Heeren

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Visser, Cranendonck, Van Holland, Van Wijnen, Van Namen, Monster, Van der Put, Van Henegouwen, Smits en Van der Wiel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/voorvaders-en-moeders-vanuit-anja-harkes

Voorvaders en moeders vanuit Anja Harkes

Een genealogische publicatie door Anja Harkes met gegevens over onder andere de families Branderhorst, Hobo, Komen, Van Riel, Harkes, Rijkers, Rang, Felius en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/wat-aan-mij-vooraf-ging

Wat aan mij vooraf ging

Een publicatie door E. Hoff met gegevens over oa. de families Keijsers, Hoff, Hof, Peperkamp, Esselman, De Vries, Van der Wal en Snel.


Screenshot van website

www.wezijnallemaalfamilie.nl

We zijn allemaal familie

Stamboom van mijn familie (Van Harten), maar ook andere families Van Harten, Kooiman, Veldkamp, Petzinger, Zweistra, Petersen, enz. enz. We zijn immers allemaal familie van elkaar. Ergens komen de lijnen altijd samen.


Screenshot van website

www.hagenbeekgenealogie.nl

Website Hagenbeek genealogie

Parentelen Hagenbeek, van Schravendijk, van Weeren, Scharloo, de Geest, van Galen (Geilings), van Dodeweerd, Heuzen (Leiden),van der Velden (Schiedam)


Screenshot van website

www.jim-howell.nl

Website van de hele familie Howell

Mijn vader, Jim Howell, begon zijn onderzoek naar zijn familie in 1983. Behalve van hem zelf, onderzocht hij ook de genealogische stamboom van zijn vrouw, 2 zonen en 3 dochters en hun aanhang. Zijn onderzoek heeft nu 21egeneratie. In 2008 overleed hij, zijn verzoek was werk het verder uit voor de website. In 1990 ben ik begonnen met het indexeren van mijn vaders genealogische onderzoek.


Screenshot van website

www.stamboom-westland.nl/pootframeset.htm?pootstart.htm

Website van Jacqueline Hofland-Poot

Verzameling genealogische gegevens van families in het Westland en Delfland.


Screenshot van website

www.myheritage.nl/site-66083272/website-van-lambert-husson

website van Lambert Husson

HUSSON is een Franse achternaam met een Germaanse oorsprong. De naam gaat terug naar het verkleinwoord van de Germaanse mannelijke voornaam Hozo > Huozo > Huzo. Gelatiniseerd wordt dit Husso; bij de genitief wordt er "-onis" aan toegevoegd. Dan wordt het dus Hussonis. In het Frans (met neusklank) wordt het HUSSON. In het Duits Hussong. (Bron: Dr Frederick William Hussong)Bij het "Meertens Instituut" wordt als verklaring gegeven: een Franse familienaam, afgeleid van Hue, een verkorting van Hugo.


Screenshot van website

hegen.info/genealogie/genealogie.htm

Welkom bij Jan en Ria Hegen

van den Bosch, de Bruyn (Dubbeldam), Dekkers (zie Genealogie), Emmelot (Utrecht), Goudsbloem (Zuid-Holland), Hegen/Heegen, Hordijk (Hoeksewaard), Lelieveld, Pleit, Provily (Noord-Brabant), Roest , Schippers, Stam, van der Stelt (vele varianten , ook Ste


Screenshot van website

www.hees.org

Welkom op de homepage van Cok en Henk Hee

Website Henk Hees


Screenshot van website