stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 31 - 40 van 1195:

hiltemann.info

De stamboom van Ronald Hiltemann

Gegevens over Hiltemann, Holzhaus, van Exter, Helling, Holtkamp.


Screenshot van website

dehuizings.nl

dehuizings

Onze familie Huizing komt oorspronkelijk uit Zuidbarge, bij Emmen. De vroegst gevonden voorouders waren allemaal pachtboeren van het klooster in Ter Apel. En tot op heden wonen er nog nazaten in Emmen en directe omgeving. Een zoon, Eijse Willems Huijsinge vertrok omstreeks 1742 met zijn echtgenote Swaantjen Egberts naar de omgeving van Wildervank om daar zijn geluk te beproeven.


Screenshot van website

www.dehuizings.nl

dehuizings, informatie over een familie Huizing

Op deze site is informatie te vinden over een familie Huizing. Zij komen oorspronkelijk uit de provincies Groningen en Drenthe. De ontginning, verwerking en het transport van de turf hebben een grote rol gespeelt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/denekampse-tak-hellendoorn

Denekampse tak Hellendoorn

Een genealogische publicatie door Hans Hellendoorn met gegevens over onder andere de families Krommendijk, Dekker, Ketting, Beverdam, Hagedoorn, Boot, Hellendoorn, Hellendoorn en Molenaar.


Screenshot van website

members.shaw.ca/steeples/helferich

Descendants of Henner Helffrich

Familie stamboom van de Helfrich Helffrich Helferich Helfferich familie, die vanuit Duitsland naar Friesland naar Canada en Amerika heeft uitgebreid.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/dingeman-hendrikse

Dingeman Hendrikse (Veearts Groot-Ammers)

Een publicatie door Dingeman Hendrikse met gegevens over oa. de families Hendrikse, Tijssen, Hendricks, Hendriks, Van Farowé, Viergever, Visser, Manni, Bakker en Van Poortvliet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/dingeman-hendrikse-legacy

Dingeman Hendrikse Legacy

Een publicatie door Dingeman Hendrikse met gegevens over oa. de families Ooms, Stout, Boon, Keijser, Bakker, Van den Heuvel, Gelderblom, Kik, Eelman en Terlouw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/directe-voorouders-macquine-hendriks

Directe voorouders Macquiné Hendriks

Een genealogische publicatie door Paul Hendriks met gegevens over onder andere de families Bodenstaff, Van Kempen, Spruijtenburg, Hendriks, Verwaeijen, Van Kesteren, Van Kolck, Schreuders en Van Woerkom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/diverse-families-van-harten

Diverse families Van Harten

Een genealogische publicatie door Marianne van Harten met gegevens over onder andere de families Van Harten, Petersen, Stehouwer, De Vries, Kooijman, Kersbergen, Schaap, Bakker en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/donald-henderson-family-trees

Donald Henderson Family Trees

A genealogical publication by Donald Henderson with information about, among others, the families Dey, Flanders, Sumner, Mann, Epps, Degroot, Duyts, De Groot and Johnson.


Screenshot van website