stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 31 - 40 van 1268:

www.genealogieonline.nl/de-huizings

De Huizings

Een publicatie door Hans Huizing met gegevens over oa. de families Huizing, Huizingh, Huising, Jans, Bakker, Kinder, Vos, Smit, Mulder en Warries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-nazaten-van-reijer-hendrik

De nazaten van Reijer Hendrik (Harskamp)

Een publicatie door Jaap Jansen met gegevens over oa. de families Harskamp, Gunster, Kok, Gunsters, Cusell, Smeets, Link, Gaassenbeek en Gaassenbeek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikse

De stamboom van de familie Hendrikse

Een genealogische publicatie door C.A. vd Hooven met gegevens over onder andere de families Gottenbos, Hendrikse, Rooijakkers, Van den Hooven, Vergeer, Bijleveld, Van Vliet, Jorna en Gottenbosch.


Screenshot van website

hiltemann.info

De stamboom van Ronald Hiltemann

Gegevens over Hiltemann, Holzhaus, van Exter, Helling, Holtkamp.


Screenshot van website

dehuizings.nl

dehuizings

Onze familie Huizing komt oorspronkelijk uit Zuidbarge, bij Emmen. De vroegst gevonden voorouders waren allemaal pachtboeren van het klooster in Ter Apel. En tot op heden wonen er nog nazaten in Emmen en directe omgeving. Een zoon, Eijse Willems Huijsinge vertrok omstreeks 1742 met zijn echtgenote Swaantjen Egberts naar de omgeving van Wildervank om daar zijn geluk te beproeven.


Screenshot van website

www.dehuizings.nl

dehuizings, informatie over een familie Huizing

Op deze site is informatie te vinden over een familie Huizing. Zij komen oorspronkelijk uit de provincies Groningen en Drenthe. De ontginning, verwerking en het transport van de turf hebben een grote rol gespeelt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/denekampse-tak-hellendoorn

Denekampse tak Hellendoorn

Een genealogische publicatie door Hans Hellendoorn met gegevens over onder andere de families Krommendijk, Dekker, Ketting, Beverdam, Hagedoorn, Boot, Hellendoorn, Hellendoorn en Molenaar.


Screenshot van website

members.shaw.ca/steeples/helferich

Descendants of Henner Helffrich

Familie stamboom van de Helfrich Helffrich Helferich Helfferich familie, die vanuit Duitsland naar Friesland naar Canada en Amerika heeft uitgebreid.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/dingeman-hendrikse

Dingeman Hendrikse (Veearts Groot-Ammers)

Een publicatie door Dingeman Hendrikse met gegevens over oa. de families Hendrikse, Tijssen, Hendricks, Hendriks, Van Farowé, Viergever, Visser, Manni, Bakker en Van Poortvliet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/dingeman-hendrikse-legacy

Dingeman Hendrikse Legacy

Een publicatie door Dingeman Hendrikse met gegevens over oa. de families Ooms, Stout, Boon, Keijser, Bakker, Van den Heuvel, Gelderblom, Kik, Eelman en Terlouw.


Screenshot van website