stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 321 - 330 van 786:

www.genealogieonline.nl/parenteel-van-der-lem

Parenteel Van der Lem

Een genealogische publicatie door Peter van Markus met gegevens over onder andere de families Van der Lem, Bol, Pas, Wildenberg, Kaffa, Esser, Caffa, Steijn en Van der Heijden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/peter-van-de-langemheen

Peter van de Langemheen

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van de Langemheen, Jans, Bast, Jansen, Gerrits Vliek, Van Winkoop, Hendriksen, Hendriks en Gerrits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jacob-lucas

Prenteel van Jacob Lucas

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Meijerink, Schut, Wilbrink, Van Amersfoort, Luitjes, Stufken, Van de Hel, Van den Brink & Jochems.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/royal-house-of-layton-of-stuart-and-rohan

Royal House of Layton of Stuart and Rohan

A genealogical publication by John Layton with information about, among others, the families Stewart, France, Vermandois, Italy, Douglas, Scotland, Lorraine, Huntingdon and Burgundy.


Screenshot van website

simonvanloon.blogspot.com

Simon van Loon zoektocht naar zijn voorouders

grootvader Simon van Loon kwam uit Capelle aan de IJssel. Maar al snel vonden we dat zijn voorouders uit Gouda kwamen. Iedere generatie noemde zijn eerstgeboren zoon Simon, zo had ik 10 generaties Simon van Loon. Maar toen zat ik vast in 1755 trouwde voorvader Simon van Loon met Willemina Lexmond, beiden van Gouda. Maar geen doop of iets anders van voor 1750 te vinden over beide voorouders. Daar er meer van Lonen in die tijd in Gouda woonden en er nog al eens één met een schip uit Oosterhout kwam, de speurtocht naar Oosterhout voort gezet en inderdaad daar vond ik Simons doop in 1711 en zette ik mijn speurtocht in Oosterhout voort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-loosbroek

St@mboom Van Loosbroek

Een genealogische publicatie door Ted van Loosbroek met gegevens over onder andere de families Van Loosbroek, (VAN LOOSBROEK), Hendriks, De Bruin, Van den Broeck, Van der Heijden, Van Dinther, Van de Ven en Van Thiel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambom-lagaaij

Stambom Lagaaij

Een publicatie door Rob Vader met gegevens over oa. de families Lagaaij, De Lagaij, Loois, Prince, De Mijttenaere, Van Durme, Aelbers, Kugel, Timmerman en Van der Woude.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leijgrave

Stambom Leijgrave

Een publicatie door H. Leijgrave met gegevens over oa. de families Roelofsen, Bongaarts, Roelofs, Leijgraaf, Leijgrave, Roelofs(En), Jansen, Peters, Willemsen en Winkelman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-laboyrie

Stambomen van de leden van de Vrienden van Auvergne

Een genealogische publicatie door Raoul Laboyrie met gegevens over onder andere de families Laboyrie, Becht, Yrondy, Lestrade, Lizet, Lescure, Van der Zeeuw, Laborie en Soethoudt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambomen-van-leeuwe-ederveen

Stambomen Van Leeuwe-Ederveen

Een publicatie door GGM van Leeuwe met gegevens over oa. de families Van Leeuwe, Van Tienen, Tesser, Jansen, Ederveen, Vink, Hendriks, Stapel, Cornelissen en Janssen.


Screenshot van website