stamboomgids

Familienamen » L

Websites 561 - 570 van 674:

Stamboom van de Logt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-logt

Een publicatie door Peter Ibes met gegevens over oa. de families Logt, Godewarts van de Logt, Vlinck, Jans, Heuvel, Hendriks, Willems, Bschbaum, Solitrann en Ruijs.


Screenshot van website

Stamboom Van de Loo - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-loo

Een genealogische publicatie door E.C.A. van de Loo met gegevens over onder andere de families Van der Loo, Van de Loo, Orlemans, Peterse, Wennekes, Hendriks, Van Loon, Balk en Van Keulen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Laaken / Van der Laken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laaken-van-der-laken

Een publicatie door Peter van Loenen met gegevens over oa. de families Van der Laaken, Van der Laken, Drap, Dra, Van der Lake, Van Leeuwen, Dissel, Plaizier en Plaizier.


Screenshot van website

Stamboom Van der Laan - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan

Een genealogische publicatie door Janny van Stijn met gegevens over onder andere de families De Koster, Hartman, Jans, Feiken, Van der Laan, Nipperus, Thedingh, Oldenburger en Bruiningh.


Screenshot van website

Stamboom Van der Laan - Leiden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-leiden

Een publicatie door A.R. van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan Maria, Van der Laan Gijsbertus, Van der Laan Jan, Van der Laan Hester, Van der Laan Floris, Van der Laan Gijsbert, Van der Laan Margaretha, Van der Laan Johanna, Van der


Screenshot van website

Stamboom Van der Laan en Bel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-en-bel

Een genealogische publicatie door Yonina Van der Laan met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Bel, Verkaaik, Cinjee, Hoolboom, Westerlinck, Lip, Passchier en Steneker.


Screenshot van website

Stamboom van der Laan, Stamvader Evert Jans van Oterdum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-van-oterdum

Een publicatie door Reind van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan, Delger, Hoek, Krook, Van Landschoot, Uil, Mulder, Zuur, Bos en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leek

Een publicatie door Willem Hendrik van der Leek met gegevens over oa. de families Ridder, de, Nooijer, de, Nouwen, Belzen, van, Meulmeester, Leek, van der, Boer, den, Schroevers en Schroevers.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leeuw - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leeuw

Een publicatie door J.W. van der Leeuw met gegevens over oa. de families Van der Leeuw, Van Oijen, Van der Hoeven, Smits, Van der Klugt, Schravemade, Haselaar, Lieshout, Van Veen en Diekema.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leur - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leur

Een publicatie door Karina van der Leur met gegevens over oa. de families Van den Boom, Van der Leur, Loef, Van der Kroft, Van Wessel, Hillebrand, Waanders, Donkers, Ten Holte en Croes.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws