stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 241 - 250 van 847:

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-mensink

Kwartierstaat Mensink

Een publicatie door Henk Mensink met gegevens over oa. de families Mensink, Hoogewerf, Van Bilderbeek, Van der Erve, Limmen, Steggink, Stiphout, Hulshoff en Hulshoff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-mesman-molenaar

Kwartierstaat Mesman - Molenaar

Een genealogische publicatie door Max Mesman met gegevens over onder andere de families Molenaar, Van Dalen, Mesman, Van Holland, Braxhoofden, Jans, De Jong, Naaktgeboren en Cornelis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-meussen-mook-limburg

Kwartierstaat Meussen - Verweij

Beide familienamen hebben hun oorsprong in het Rijk van Nijmegen en nabije omgeving (Mook, Ottersum, Groesbeek, de Duffelt, grensstreek Duitsland, Beuningen, Ravenstein et cetera). Het bestand telt meer dan 30.000 personen en inmiddels meer dan 700 kwartierdragers, waaronder een lijn naar de van Benthem tak, die aansluit op Karel de Grote.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-meussen-verweij

Kwartierstaat Meussen - Verweij

Een genealogische publicatie door Hans Meeussen met gegevens over onder andere de families Janssen, Peters, Hendriks, Derks, Gerrits, Koenen, Willems, Jacobs en Leenders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-morel-van-peperstraten

Kwartierstaat Morel - Van Peperstraten

Een publicatie door Anton Morel met gegevens over oa. de families Van Peperstraten, Morel, Van Brakel, De Ruiter, Van der Valk, Mondriaan, Delwarel, Van Diest, De Ruijter en Van Duijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-mulder

Kwartierstaat Mulder

Een genealogische publicatie door Piet Wakkers met gegevens over onder andere de families Oostendorp, Koekoek, Mulder, Simons, Gendevoort, Van Bussel, Hermelink, Wolterink en Dekkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-mulders

Kwartierstaat Mulders

Een publicatie door J. Thien met gegevens over oa. de families Verbrugh, Van Eck, Van Hattem, Quint, Van Bekkum, Van Ommeren, Van Alphen, Kwint, Baauw en Van Asch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-arnold-meuter

Kwartierstaat van Arnold Meuter

Een genealogische publicatie door Wim Sluijtman met gegevens over onder andere de families Meuter, Varenbrink, Flik, Klein Geltink, Jansen, Ten Velde, Kok, Scholten en Weber.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-cornelis-monster

Kwartierstaat van Cornelis Monster

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Monster, Van Holland, Van Namen, Van Henegouwen, Van Alblas, Van der Wulp, Van Luxemburg, Van Parijs, Van Strijen en Barendregt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/vwartierstaat-van-der-meulen

Kwartierstaat Van der Meulen

Een publicatie door Hein Arjen van der Meulen met gegevens over oa. de families Gorter, De Vries, Heersma, Van der Meulen, Rijpstra, Van der Veen, De Haan, Van der Ley, Klaver en Van Nimwegen.


Screenshot van website