stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 831 - 840 van 866:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mildert

Stamboom Van Mildert

Een genealogische publicatie door Tonnie van Mildert met gegevens over onder andere de families Van Mildert, Peek, Van der Kreeft, Balk, Van der Hagen, Van Doorn, Schrijver, Van donselaar en Van Mildert (van Meldert).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-montfoort

Stamboom Van Montfoort

Een publicatie door M.J. van Montfoort met gegevens over oa. de families Van Montfoort, Montfoort, Brouwer, Van Nieuwland, Van der Valk, Van den Berg, Mastik, Van Leeuwen, Bakker en Van Soest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mourik

Stamboom Van Mourik

Een genealogische publicatie door Maarten van Mourik met gegevens over onder andere de families Knobbe, Van Bekkum, Van Mourik, Van Alphen, Visee, Nijman, Van Beekum, De Vries en Maat.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mourik-maurik

Stamboom van Mourik/Maurik

Een genealogische publicatie door Adrie van Maurik met gegevens over onder andere de families Van Mourik, Van Maurik, Mourik, Quist, Vervloet, Griep, Van Mourick, Vervloed en Van Maurick.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mullekom-nijmegen

Stamboom Van Mullekom Nijmegen

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Van Mullekom, Van Mulukom, Janssen, Vermeulen, Van Elk, Van Mulickom, Van Heeswijk, Berens en Berens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mulukom-ruesink

Stamboom van Mulukom-Ruesink

Een genealogische publicatie door Valerie van Mulukom met gegevens over onder andere de families HOLNESS, Janssen, Ruesink, Holness, Van Eijk, Gibson, Van Mulukom, Verbruggen en Van Diepen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-munster

Stamboom Van Munster

Een genealogische publicatie door Willem van den Eshof met gegevens over onder andere de families Van Munster, Van den Eshof, Hol, Van de Wakker, Van Loo, Wels, Grebel, Schmitt en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-muyden

Stamboom van Muyden

Een genealogische publicatie door Tony van Muyden met gegevens over onder andere de families Droog, Van Muijden, Van Muyden, Donders, Roosenburg, Sparnaaij, Van Veen, Bronswijk en Krook.


Screenshot van website

gw5.geneanet.org/index.php3?b=tmerkelbach

Stamboom van Truus Merkelbach

De oudste, mij bekende stamvader, is in 1690 gedoopt te Heerlen. Behalve de familie Merkelbach komt ook de naam Dassen en Douven veel voor in deze stamboom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-vande-moortel

Stamboom Vande Moortel

Een genealogische publicatie door Bjorn Vande Moortel met gegevens over onder andere de families Claes, Moortele, Moortel, Muynck, Stans, Vandemoortele, Vandemoortel, Pattyn en Gheeraert.


Screenshot van website