stamboomgids

Familienamen » P

Websites 471 - 480 van 495:

Stamboom Van Pernis - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-pernis

Een publicatie door Eveline van Pernis met gegevens over oa. de families Van Pernis, Goedhart, Van Hattum, Reneman, Van Silfhout, Borgardijn, Vermeulen, Van den Ban, Van den Berg en Schuiling.


Screenshot van website

Stamboom Van Petersen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-petersen

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Rorije, Boeve, Veldkamp, Steenbergen, Eilander, Regterschot, Bredewout, Fiks, Fikse en Rietberg.


Screenshot van website

Stamboom Van Polanen Petel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-polanen-petel

Een publicatie door Ellen van Polanen Petel met gegevens over oa. de families Agerbeek, Van Polanen Petel, Abrahami De Melverda, Van der Weide, De Massé, Van Polanen, De Lacombe, Ronkes Agerbeek, Hartsinck en Cézard.


Screenshot van website

Stamboom Van Poppel/Renne - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-poppel-renne

Een genealogische publicatie door A.L.M. Wennekes-van Poppel met gegevens over onder andere de families Van Poppel, Klijs, Baremans, Eskens, Van Overbeek, Renne, Zuiderwijk, Verwijmeren en Leijs.


Screenshot van website

Stamboom Van Praet - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-praet

Een publicatie door Charlotte van Kampen met gegevens over oa. de families Van Praet, Annaert, Heyvaert, Beeckman, Van Damme, Van Coninckxloey, De Smet, Van der Straeten, Van de Voorde en Dieriks.


Screenshot van website

Stamboom Van Puffelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-puffelen

Een publicatie door T.R.P. van Grijfland met gegevens over oa. de families Van Puffelen, Dragtsma, Meinema, Noorda, Vossema, Voortman, Evers, Van Heijningen, Van der Windt en Renkema.


Screenshot van website

Stamboom van Ronnie van der Pijl - www.genealogieonline.nl/stamboom-ronnie-van-der-pijl

Een publicatie door Ronnie van der Pijl met gegevens over oa. de families Van der Pijl, Boers, Schutte, Van Soest, Werdekker, Patijn, Van der Pijl (5), De Bruijn, Benjamin Van Der Horst en Van Kooten.


Screenshot van website

Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen - www.genealogieonline.nl/stamboom-planije-en-de-winter

Een genealogische publicatie door Walter Planije met gegevens over onder andere de families Burgers, Nijsse, Van Dijk, Jansen, Van den Berg, Mol, Van Beek, Hop en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Willem van de Pol - www.genealogieonline.nl/stamboom-willem-van-de-pol

Een publicatie door Bas Jansen met gegevens over oa. de families De Pol, Meurs, Plate, Van Eck, Van Heusden, Van Meurs, Hendriks, Van Olderen, Van Leuven en Gijsberts.


Screenshot van website

Stamboomsite Bouwman Pistoor - antosja.com

Op onze site staan de kwartierstaten van de familie Pistoor, Bouwman en Strik


Screenshot van websiteGenealogie nieuws