stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » S

Websites 431 - 440 van 1473:

www.rijkverleden.nl

Rijk van Nijmegen

Te vinden zijn ook kwartieren van overgrootouders Swartjes - van Wezel, Moorman - de Man, Bentvelzen - Laan, Kortenbach - Hillenaar.


Screenshot van website

www.suanet.com

Ron Suanet Genealogie pagina's; Ook homesite voor de Belgische Swannet familieWebsite

Stamboomonderzoek website familienaam: Suanet, Swannet, Swanet etc. Herkomst Italie (Venetië), Zwitserland (Bellinzona), Belgie (Turnhout, Antwerpen etc), Nederland (Tilburg, 's-Hertogenbosch etc) en USA.


Screenshot van website

gw1.geneanet.org/index.php3?b=rsint

Ruud Sint - GeneaNet

Stamboom van Ruud Sint


Screenshot van website

www.stuurmankolenbrander.nl

Ruud Stuurman - An Kolenbrander

Stamboom van de familie Stuurman en afstammelingen van Sije Sipkes uit Noordwolde. Stamboom van de familie Colenbrander, Kolenbrander, Koolenbrander, van Hecking Colenbrander en van Berck Colenbrander en aanverwante families uit de Achterhoek.


Screenshot van website

www.fam-seegers.nl

S(e)egers

Familie Se(e)gers. eerste bekende voorouders uit Haalderen (Gendt) Gelderland


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/sabin-family-tree

Sabin family tree

A genealogical publication by Glenn Sabin with information about, among others, the families Sabin, Sabean, Mullen, Thayer, Whitney, Gillis, Carpenter, Millard and Adams.


Screenshot van website

sacrees.blogspot.nl

Sacré

Dat mijn voorouders uit Frankrijk kwamen heb ik altijd wel gedacht. Maar dat ik tijdens de zoektocht steeds weer voor zulke verrassingen kwam te staan verwachtte ik niet. Al sinds 1988 heb ik als hobby genealogie, vroeger veel naar archieven, maar tegenwoordig dank zij internet is er veel over de tijd waarin mijn voorouders leefden, werkten, en van streek tot streek trokken te vinden. Ik hou niet van alleen maar een naam en een datum, maar hoop dat door de verhalen de geschiedenis gaat leven


Screenshot van website

lvds0.tripod.com

Salm, van der


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-santen-en-buma

Samboom Van Santen en Buma

Een publicatie door Remco van Santen met gegevens over oa. de families Datetest, De Kruijk, Van Santen, Kruijk Verdool, Verdool, De Leeuw, Buma, Kroon, Van Wijk en Kruijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/sampimon-family-tree

Sampimon Family Tree

A genealogical publication by Robert Sampimon with information about, among others, the families Sampimon, Van Dennebroek, Andriessen, Dekker, De Kort, Ten Napel, Jones, Aardewijn and Botcher.


Screenshot van website