stamboomgids

Familienamen » T

Websites 251 - 260 van 331:

Stamboom Van Tatenhove - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tatenhove

Een publicatie door Levina Koster met gegevens over oa. de families Van Tatenhove, Overdulve, Dieleman, Hamelink, Van der Schoor, Lute, Willemsen, Kolijn, Van Tatenhoven en Oppeneer.


Screenshot van website

Stamboom Van Teeffelen / Van Hemert - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-teeffelen-van-hemert

Een genealogische publicatie door Rianne van Teeffelen met gegevens over onder andere de families Van Teeffelen, Reineri, Offermans, Klokgieters, Smits, Hol, Welten, Peters en Den Holder.


Screenshot van website

Stamboom Van Tendeloo - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tendeloo

Een publicatie door P. Van Tendeloo met gegevens over oa. de families Van Tendeloo, Peeters, Van Tendelo, Jordens, De Raet, Verbeeck, Breugelmans, Smit, Wuyts en Van der Donck.


Screenshot van website

Stamboom Van Tienen (Thienen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tienen

Een genealogische publicatie door Tessa van Tienen met gegevens over onder andere de families Van Tienen, Lelieveld, Zeilstra, Hermans, Gijsbers, Van de Poll, Keurentjes, Huguenin en Tielen.


Screenshot van website

Stamboom Van Tiggelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tiggelen

Een publicatie door Kees van Tiggelen met gegevens over oa. de families Van Tichelt, Van Tiggelen, Van Tichelen, Coppens, Van Tichel, Van Tiggel, Peijs, Maatjens, Peeters en Van Tichelen(Van Tiggelen).


Screenshot van website

Stamboom van Tol - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tol

Een genealogische publicatie door A.L.van Tol met gegevens over onder andere de families Van Tol, Steelink, Van der Meij, Van de Weijer, Hendriks, Monné en Schinning (Scheening)


Screenshot van website

Stamboom Van Tongeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-tongeren

Een genealogische publicatie door John van Tongeren met gegevens over onder andere de families Van Tongeren, Smit, Van Raan, Wolderink, Brok, Spijk, Breembroek, Hulsmann en Hekkers.


Screenshot van website

Stamboom Van Traa - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-traa

Een publicatie door Van Traa met gegevens over oa. de families Van Traa, Robertson, Van Raalte, De Jongh, De Moor, De Haart, Boer, Van Klaveren, Haverkamp en Traa.


Screenshot van website

Stamboom Van Treuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-treuren

Een publicatie door Jan van Treuren met gegevens over oa. de families Treur, Landheer, Treuren, Van Treuren, Treure, Blauw, De Zwarte, Van Huisstede, Truuren en Braaksma.


Screenshot van website

Stamboom Van Trier - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-trier

Een publicatie door Y. Brinkman-van Trier met gegevens over oa. de families Van Trier, Paridans, Van de Zande, Aarts, Ebbing, Bruurs, Janssen, Aben, Van de Sande en Moonen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws