stamboomgids

Favoriete genealogische websites van MWijngaarden

Favorieten 1 - 4 van 4:

Tresoar - www.tresoar.nl/Pages/Default.aspx

Tresoar beheert een grote wetenschappelijke bibliotheek, een collectie archieven van en over Friesland en een grote verzameling documentatie en objecten over de Friese literatuur. De collectie kan in de studiezaal geraadpleegd worden en via de website kan gezocht worden in de catalogi en naamregisters. Naast de papieren collectie groeien ook de collecties foto’s, film en geluid, die eveneens via de website te raadplegen zijn.

Categorie: Archieven » Regionale archieven

Screenshot van website

Genealogie Online - www.genealogieonline.nlAanrader!

Een grote verzameling genealogische data (stambomen, parentelen, kwartierstaten en bidprentjesverzamelingen) van diverse genealogen die hun gegevens eenvoudig op deze site publiceren.

Categorie:

Screenshot van website

Alle Friezen - allefriezen.nl

Een website die wil laten zien wat er in de Friese gemeentearch., het Streekarch.N-O Friesland, het Hist. Centr. Leeuwarden en Tresoar is te vinden over alle Friezen, die geb., getr. en overl. zijn in de prov. Fryslân, v.d. 19e tot midden 20e eeuw

Categorie: Bronnen » Provincies Nederland en België » Friesland

Screenshot van website

Stamboom Wijnboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnboom

Een publicatie door M. Wijngaarden met gegevens over oa. de families Pirovano, De Boer, Wijngaarden, Witteveen, Dooper, Sloot, Teernstra, Borger, Wijngaard en Vos.

Categorie: Familienamen » W

Screenshot van website