stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Internet specifiek » Portal sites

Websites 11 - 19 van 19:

www.cultureelerfgoed.nl

Home | Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) is een onderdeel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We werken onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister en voeren wet- en regelgeving en erfgoedbeleid uit dat het ministerie en de dienst samen maken. Ook ontwikkelen we praktisch toepasbare kennis en geven we advies over rijksmonumenten, landschap & leefomgeving, archeologie en roerend erfgoed.


Screenshot van website

www.vijfeeuwenmigratie.nl

Homepage | vijfeeuwenmigratie.nl

Nuttige achtergrond informatie bij migratie naar Nederland over de afgelopen vijf eeuwen. Verwijzingen naar wetenschappelijke literatuur.


Screenshot van website

www.nederlanden.be

Nederlanden.be

Met Nederlanden.be willen wij een platform bieden om elkaar als genealogen en familiehistorici nieuwe dingen te leren, elkaar te inspireren en elkaar te motiveren in het kader van genealogie en familiegeschiedenis op basis van een cross-borderuitgangspunt, dat is hier de grens tussen Nederland en Vlaanderen. Op deze manier kunnen Nederlanders iets van Vlamingen leren en omgekeerd, kunnen we elkaars bronnen leren kennen, de organisatie van de archiefwereld, de projecten die lopen en de evenementen die worden georganiseerd. Onze doelgroep is met name de meer gevorderde genealoog en familiehistoricus, de bronnen die we aansnijden in onze thema’s betreffen dan ook alleen secundaire bronnen. Hoe dan ook zijn beginners en licht gevorderden zeker van harte welkom. De nadruk ligt binnen Nederlanden.be op een onafhankelijke en toekomstgerichte houding, dat is: vernieuwende ideeën, meer deelname onder jongeren en wat jongere genealogen en familiehistorici en daarnaast onafhankelijkheid van de meer bekende organisaties.


Screenshot van website

www.seniorennet.be/Pages/Genealogie/stamboomonderzoek.php

SeniorenNet - Stamboomonderzoek

Overzicht van personen die bezig zijn met onderzoek naar bepaalde familienamen, voor zowel België als Nederland. Mogelijkheid om eigen gegevens toe te voegen.


Screenshot van website

genealogie.startpagina.nl

startpagina

Hier kan je alles vinden om met genealogie te beginnen!


Screenshot van website

vankuler.favos.nl

Van Kuler Genealogie-Startpagina

Genealogische Startpagina


Screenshot van website

www.vankuler.favos.nl

van kuler Genealogie-Startpagina

overzicht van alle genealogische websites


Screenshot van website

www.voorouders.net

Voorouders.net

Startpunt voor stamboomonderzoek in Nederland met handleidingen, hulpmiddelen, forum, veel links en meer.


Screenshot van website

www.familiemolema.nl/links.htm

Wegwijzer Genealogie

Wergwijzer Genealogie. Een startpunt voor genealogie.


Screenshot van website