stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Ekkel' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 12:

www.genealogieonline.nl/stamboom-brunink-biglaar

Stamboom Brunink-Biglaar

Een publicatie door L. Brunink met gegevens over oa. de families Van Nuil, Schonewille, Brunink, Van Nieuwenhoven, Van Dalen, Veldhuizen, Jasper, Ekkel, Van Brussel en Lichtendonk.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

ancestortreemanager.sivworks.nl

Ancestor Tree Manager

Ancestor Tree Manager (ATM) is een 2-talig, gratis genealogieprogramma waarmee op eenvoudige wijze een aantrekkelijke website te maken is voor het publiceren van kwartierstaten, parentelen, persoonsbladen, scans van bronnen en een index op de personen. De rapportages zijn geschikt voor internet maar kunnen ook gewoon lokaal op de PC gebruikt worden.

Categorie: Software » Nederlandstalig   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-schildkamp

Stamboom Schildkamp

Een publicatie door Robert Schildkamp met gegevens over oa. de families Schildkamp, Hoeben, Sprakel, Ticheler, Wigger, Revenboer, Scheerhoorn, Kivik Ook Genaamd Beernink, Mekkelholt en Van Dijk.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.dedomijnen.nl/collecties

Erfgoedcentrum De Domijnen

De Domijnen is dé culturele instelling in Sittard-Geleen die professionals, cultuurliefhebbers en vrijwilligers verbindt. Zij produceert en programmeert activiteiten voor iedereen in de regio. Samen met alle cultuurinstellingen in de regio wil De Domijnen kunst en cultuur stimuleren en nog aantrekkelijker maken. De Domijnen is de voortzetting van Museum Het Domein, BiblioNova, Stadsschouwburg Sittard-Geleen en het Euregionaal Historisch Centrum. In 2016 sluit Filmhuis Het Domein hierbij aan. De Domijnen kent de volgende onderdelen: Collecties & Informatie, Educatie, Exposities, Podium en Extra! (waarin de stedelijke programmering is ondergebracht) en wordt daarbij ondersteund door de afdelingen Bedrijfsvoering, Projecten en Marketing & Communicatie. Bij de Domijnen werken circa 100 medewerkers verdeeld over ruim 60 fte. De jaarlijkse omzet bedraagt circa 13 miljoen euro. Voor de organisatie heeft De Domijnen een zelfstandige cao die passend is in de culturele sector. Alle functies zijn gewaardeerd conform de cao.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

www.bol.com/nl/f/hoe-schrijf-ik-geschiedenis/34154754

Hoe schrijf ik geschiedenis? (Jan van de Wetering)

'Hoe maak ik daar in hemelsnaam een goed verhaal van?' Dat is een veel voorkomende verzuchting van onderzoekers van een familie- of streekgeschiedenis. Tijdens vele bezoeken aan archieven en bibliotheken is vaak heel wat historisch materiaal verzameld. Dat komt echter pas echt tot leven als u erin slaagt de geschiedenis van uw familie, uw geboorteplaats of een historische gebeurtenis op een prettig leesbare manier op te schrijven.In dit boek Hoe schrijf ik geschiedenis? Handleiding voor het schrijven van een familie- of streekgeschiedenis wordt uitgelegd hoe er orde aangebracht kan worden in de veelheid aan gegevens die u hebt verzameld. U leert hoe u een verhaallijn kunt uitstippelen en hoe de soms droge informatie omgezet kan worden in een aantrekkelijk geheel voor de lezers van uw tekst. De omvang van uw verhaal bepaalt u uiteraard zelf: een kort artikel voor bijvoorbeeld een historisch tijdschrift of een uitvoerige verhandeling voor een boek over uw familie of over de historie van een stad of streek.

Categorie: Boeken » Genealogie   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-benthem

Stamboom Benthem uit Zorgvlied (Diever)

Een publicatie door Sjouke Benthem met gegevens over oa. de families Benthem, Winters, Bos, Bakker, Mos, Donker, Bralts, Volkers, Ekkels en Stelma.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/1243

Familiearchief Ekkel

Graag zou ik meer willen weten van de familienaam en ontstaangeschiedenis, Familiearchivaris: Bart ekkel

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-visscher-vollenhove-blokzijl

Stamboom Visscher (Vollenhove, Blokzijl)

Een publicatie door Jan Timmerman met gegevens over oa. de families Visscher, Vierhoven, Bruintjes, Ekkelboom, De Boer, Bouwmeester, Vieroven, Prins en Prins.

Categorie: Familienamen » V   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ekkel-kampen

Stamboom Ekkel Kampen

Een genealogische publicatie door J.Ekkel met gegevens over onder andere de families Mouton, Ekkel, Dorgelo, Kok, Kolleman, Van der Straaten, Warnars, Laruelle en Hekkert.

Categorie: Familienamen » E   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-janneke-ekkelenkamp

Stamboom Janneke Ekkelenkamp

Een genealogische publicatie door Janneke Ekkelenkamp met gegevens over onder andere de families Jans, Winnall, Pieters, Bakker, Jacobs, Cornelis, Beverdam, Buijs en Brookhuis.

Categorie: Familienamen » E   Filter


Screenshot van website