stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Sies' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 54:

www.genealogieonline.nl/stamboom-blanken

Stamboom Blanken

Een publicatie door Désirée Blanken met gegevens over oa. de families Blanken, Van Hugten, Hameleers, Coenjaards, Siestemich, Coenjaerts, Kraus, Van H(E)ugten, Berghmans en Ghysen.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kassies-en-karsijns

Genealogie Kassies en Karsijns

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Kassies, Karsijns, Nieboer, Remkes, De Groot, Meijer, Wins, Hofman, Timpener en Blok.

Categorie: Familienamen » K   Filter


Screenshot van website

www.formalsoft.com

Family Origins

Family Origins is the easiest to use genealogy program available for Windows 95, 98, ME, XP, NT, and 2000, yet is also one of the most powerful.

Categorie: Software » Engelstalig   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kassies

Stamboom Kassies

Een publicatie door Jan Kassies met gegevens over oa. de families Molanus, Moorlag, Kruse, Karsijns, Keun, Hindriks, Kassies, Lijphart, Jans en Harms.

Categorie: Familienamen » K   Filter


Screenshot van website

www.rootsmagic.com

RootsMagic

RootsMagic is the easiest to use family tree software available for Windows XP, 95, 98, ME, NT, and 2000, yet is also one of the most powerful. See why professional genealogists and beginners alike say RootsMagic is the best genealogy software in th

Categorie: Software » Engelstalig   Filter


Screenshot van website

www.ancquest.com/index.htm

Ancestral Quest

Ancestral Quest (AQ) family tree software is the easiest to use and most versatile genealogy program for Windows on the market.

Categorie: Software » Engelstalig   Filter


Screenshot van website

www.ngv.nl

Nederlandse Genealogische Vereniging

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) werd in 1946 opgericht met het doel het genealogisch onderzoek te bevorderen. De vereniging biedt leden hulp bij het zoeken naar voorouders, het ordenen en bewaren van onderzoeksgegevens en documenten en het samenstellen van genealogische publicaties. De vereniging is statutair gevestigd in Amsterdam maar wordt bestuurd vanuit het Verenigingscentrum (VC) in Bunnik. Naast de afdelingen Heraldiek en Familieorganisaties kent de vereniging ook nog 27 regionale afdelingen. Deze organiseren lezingen, bijeenkomsten en excursies. De vereniging geeft 6 keer per jaar het tijdschrift Gens Nostra uit. De vereniging telt bijna 8000 leden. De computer is niet meer weg te denken bij het genealogische onderzoek. Sinds 1983 houdt de NGV zich bezig met computergenealogie en heeft diverse genealogische software-pakketten ontwikkeld, zoals GD/D90, GD-Win en GensDataPro.

Categorie: Organisaties » Verenigingen » Genealogische verenigingen   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buhrmann

Stamboom Bührmann

Een publicatie door H.E. Bührmann met gegevens over oa. de families Bos, Bührmann, Millenaar, IJben, Kerssies, Nijk, Aanstoot, Krijgsman, Kramer en Mulder.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.brasia-genealogie.nl

Brasia Genealogie - Op zoek naar uw Nederlandse en Belgische voorouders

Brasia Genealogie is gespecialiseerd in stamboom- en archiefonderzoek in Nederland en België. Onze klantenkring bestaat grotendeels uit ingezetenen woonachtig in een van deze twee landen, maar ook nakomelingen van Nederlandse en Belgische immigranten in het buitenland behoren tot onze doelgroep. Brasia Genealogie biedt haar klanten een breed palet aan genealogische diensten en producten, waaronder het verrichten van onderzoek naar voorouders, herkomst en familiegeschiedenis, het vertalen en hertalen van oude documenten, het leveren van fotodiensten, het maken van stamboomposters en familieboeken, het geven van cursussen en lezingen, alsmede het organiseren van reizen en excursies afgestemd op uw persoonlijke familiegeschiedenis.

Categorie: Organisaties » Professionele genealogen   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kassies

Kwartierstaat Kassies

Een publicatie door H. Frugte met gegevens over oa. de families Veldman, Fernhout, Karsies, Niehaus, Boelems, Jans, Feddes, Harms, Kuipers en Sjoerds.

Categorie: Familienamen » K   Filter


Screenshot van website