stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Organisaties » Verenigingen » Genealogische verenigingen

Websites 1 - 10 van 24:

www.actagena.org

Familiekunde in het Hageland en Oost-Brabant

De werkgroep heeft bijna alle genealogische gegevens van 1574 tot 1900 van de parochies tussen Leuven, Aarschot, Diest en Tienen.


Screenshot van website

www.golsegenen.nl

Genealogie vereniging Golse Genen

Goirle Vroeger, De vereniging, Fotogalerij, Databases, Bidprentjes, Beeld & Geluid


Screenshot van website

dna-benelux.eu/

Genealogie West-Brabant

Het doel van het genealogisch internetdomein www.genealogie-westbrabant.nl is het gratis aanbieden van een digitaal startpunt voor historisch onderzoek in West-Brabant en Noord-Antwerpen waar regionale onderzoekers hun onderzoek kunnen starten.


Screenshot van website

genealogie.hcc.nl

Genealogische Computer Vereniging

Een onafhankelijke en zelfstandige vereniging van en voor geïnteresseerden in het gebruik van de computer, programmatuur en het internet als hulpmiddel bij het genealogisch onderzoek.


Screenshot van website

www.destamboomsliedrecht.nl

Genealogische Vereniging De Stamboom

Vereniging voor familie-onderzoek in Sliedrecht, Alblasserwaard en omgeving. In het bezit van DTB en BS van West-Alblasserwaard.


Screenshot van website

geniwal.be

GéniWal | Genealogische databank en vereniging voor Wallonië

GéniWal is de grootste Waalse genealogische vereniging. Via haar website kan je (tegen vergoeding) twee grote databanken raadplegen: Isadora: bijna 3.000.000 familienamen van personen die hoofdzakelijk woonden in Wallonië, GeniWalActes: meer dan 1.800.000 getranscribeerde akten (geboorte/doop, huwelijk, overlijden/begrafenis...), GéniWal beheert ook een online genealogisch bewerkingsprogramma (Isabella) waarmee genealogische gegevens uit gedigitaliseerde akten door vrijwilligers ingevoerd kunnen worden in een databank.


Screenshot van website

www.stanny-van-grasdorff.be

Geschiedenis en Genealogie van Sint-Amands

Geboorten,huwelijken en overlijdens,vanaf 1615 tot 1864 (reeds veel méér,soms tot begin 1900) met alle gegevens die de pastoor noteerde in de registers.Deze site won de Cultuurprijs van de gemeente.Een aanrader voor elke genealooog.


Screenshot van website

www.liemersverleden.nl

Historische en Archeologische Stichting (H.A.S.)

Streekarchivariaat de Liemers en Doesburg


Screenshot van website

hgvs.net

Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen

De Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen is een vereniging die zich ten doel stelt het stimuleren, begeleiden en bundelen van activiteiten van hen die zich bezighouden, respectievelijk willen bezighouden, met de bestudering van de geschiede


Screenshot van website

www.historie-sliedrecht.nl

Historische Vereniging Sliedrecht: Werkgroep Genea

De Historische Vereniging Sliedrecht heeft o.a. een werkgroep Genealogie. Via het emailadres genea@historie-sliedrecht.nl worden genealogische gegevens verstrekt. Verder kunt u de bezoekersruimte "Het Onderhuys" op woensdagmiddag te bezoeken.


Screenshot van website