stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van Aller' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 44:

www.kareldegrote.nl

De voorouders van Karel de Grote

Karel de Grote behoort tot een groep tot de verbeelding sprekende historische figuren. Karel de Grote, de vader van Europa, grondlegger van de Europeesche gedachte. In het jaar 2000 was het precies 1200 jaar geleden dat Karel de Grote tot keizer werd gekroond. Hoewel zijn verenigd Europeesche rijk later uiteen viel, wordt er thans wederom volop gewerkt aan een Europeesche éénwording. Mede gezien Brexit is dit een uitdagende onderneming. Karel de Grote is na ruim 1200 jaar nog volop actueel. Het is dan ook niet te verbazen dat vele genealogen zich soms jaren suf zoeken in allerlei archieven om er achter te komen of ook zij tot de afstammelingen behoren van Karel de Grote. Karel de Grote is natuurlijk niet de enige aansprekende historische figuur. Maar op kareldegrote.nl staat hij centraal als stip aan de horizon.

Categorie: Specialisaties » Adel   Filter


Screenshot van website

www.pggg.nl

Pro-Gen Gebruikersgroep

PRO-GEN wordt gebruikt door mensen, die ieder hun eigen specifieke interesse hebben en bovendien individueel hun eigen ervaring en vaardigheid toepassen. Deze mensen lossen talloze malen kleinere en grotere problemen op en doen vaak verrassende vondsten. Gebruikers van PRO-GEN hebben zich verenigd in de PRO-GEN Gebruikersgroep om hun kennis en ervaringen met elkaar te delen. Delen in de zin van uitdelen aan anderen, maar ook in de zin van ontvangen. Daartoe organiseren zij allerlei activiteiten. Ook u kunt daaraan deelnemen.

Categorie: Organisaties » Verenigingen » Genealogische verenigingen   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijsdijk

Stamboom Rijsdijk

Een publicatie door E.M.K.Tol met gegevens over oa. de families Rijsdijk, Oremus, De Winter, Verheul, Allerliefste, Van Dijk, Van Wiggen, Ambagtsheer, Werkhoven en Schouten.

Categorie: Familienamen » R   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oosting

Stamboom Oosting

Een publicatie door Roel Oosting met gegevens over oa. de families Oosting, Van den Bos, Groote, Smit, Van Kooten, Van Ravenwaaij, Van Verseveld, Kloos, Haller en Filips.

Categorie: Familienamen » O   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/106

Familiearchief Famile Velthuis

Het lijkt mij nuttig, ten behoeve van onze familie een digitaal archief in te richten.Ik stel me voor hierin allerlei zaken op te nemen waarbij een familielid is of was betrokken. Beste familie! Pijnig Uw hersens en vertel over: leuke of (heel misschien s

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website

archief.venlo.nl

Gemeentearchief Venlo

Alles over vroeger, voor iedereen van nu. Het Gemeentearchief Venlo verzamelt en beheert documenten die de geschiedenis van de gemeente en zijn inwoners laat zien. Het gemeentearchief stelt deze rijke historie ter beschikking, in woord en beeld, tastbaar en online. De door ons bewaarde bronnen dragen bij aan een algemeen historisch besef en zijn daardoor een onmisbare bron voor onderzoek en reflectie. Ook vormen ze de basis van allerlei (historische) verhalen die we voor en met de inwoners van de gemeente Venlo willen vertellen.

Categorie: Archieven » Gemeentearchieven   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/1277

Familiearchief rijkeboer

het wordt eens tijd om een stamboom op te stellen voor de familie rijkboer uit rotterdam zuid. er zijn weinig gegevens beschikbaar i kan niet verder dan 1853 er moet veel meer te vinden zijn. allereerst moet er van de huidige rijkeboeren nazaten van alber

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website

www.erfgoedleiden.nl/schatkamer/bladeren-door-blaeu/bekijk-de-atlas-bl ...

Bekijk de atlas Blaeu

op de website van Archief Leiden

Categorie: Specialisaties » Topografie   Filter


Screenshot van website

krantencatalogus.be

Abraham | Catalogus van Belgische kranten

Abraham is een online catalogus van Belgische kranten bewaard in Vlaamse bibliotheken en andere erfgoedinstellingen. De databank kan vrij worden geraadpleegd op krantencatalogus.be. De krantendatabank is genoemd naar de Antwerpse uitgever Abraham Verhoeven (1575-1652). Die gaf in 1605 een van de allereerste kranten ter wereld uit en is een pionier van de dagbladpers. De krantendatabank werd eerst gerealiseerd in een project dat liep van november 2007 tot december 2010. De nadruk lag op kranten uit de periode 1830-1950. Die zijn, door hun slechte papierkwaliteit, het meest kwetsbaar. In de jaren erna zette de Vlaamse Erfgoedbibliotheken de ontwikkeling van de databank voort.

Categorie: Bronnen » Krantenbanken   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/2309

Familiearchief Koren-Rietveld

Hoe leuk is het om te weten waar we vandaan komen..... Tenminste dat vind ik :-) Ik wil hier allerlei foto's, verhalen e.d. verzamelen en hoop dat jullie me helpen. Heb er zin in en hoop dat het een mooi archief word.

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website