stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van den Houdt' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 10:

Stamboom Vermeulen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeulen

Gegevens over oa. de families Vermeulen, Drent, Burger, Van Houdt, Van Wees, Nb, Van den Dorpel, Stoppelenburg, Tack en Bemelmans.

Categorie: Familienamen » V


Screenshot van website

Genealogie Van Houdt - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-houdt

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Van Houdt, Draaijer, Heijboer, Jansen, Van Gent, Coomans, Van de Sandvoort, Van Rijn, Gardenier en Van den Bosch.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

Stamboom Hooijmaaijers/van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-hooijmaaijers-van-de-ven

Een publicatie door Robyn Gough met gegevens over oa. de families De Vries, Vermeer, Hooijmaaijers, Van Dongen, Van der Leeden, De Courcey, De Weert, De Jong, Van den Houdt en Broeders.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

Stamboom Van Lieshout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lieshout

Een publicatie door scuffins met gegevens over oa. de families Van Lyshoudt, Gielens, Van den Steen, Verhaegh, Denne, Van Lieshout, Jonckers, Thonissen, Extemring en Oomen.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website

Familiearchief van de familie Rutges e.a. - www.familiearchivaris.nl/862

Op deze site kunnen we informatie plaatsen die verband houdt met de stamboomgeschiedenis van de aan Rutges gerelateerde families. Het kan gaan om foto's, tekeningen, teksten en opmerkingen hierover. Dit archief kan ook gebruikt worden om kanttekeningen te

Categorie: Archieven » Familiearchieven


Screenshot van website

Stamboom families De Jaegher, Claeys, Van den Meersche en Van Londersele - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jaegher

Een publicatie door Rik de Jaegher met gegevens over oa. de families Van Londersele, Van Eeckhoudt, Walckiers, Walravens, Claeys, Appelmans, Evenepoel, Sterckx, De Jaegher en Goossens.

Categorie: Familienamen » J


Screenshot van website

Stamboom Van den Hout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hout

Een publicatie door Harry van den Hout met gegevens over oa. de families Hout, van den, Zacht, Gestel, van, Brekelmans, Houdt, van den, Oerle, van, Beurden, van, Donders en Donders.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

Akte Inspirator - chrome.google.com/webstore/detail/akte-inspirator/kdlkkklfeldbboehfici ...

Vervangt de nieuwe tab met een willekeurige historische akte ter inspiratie met genealogische zoekfunctie.Elke keer als u een nieuw tabblad in uw browser opent zult u verrast worden met een scan van een historische akte. Zo wordt elk nieuw tabblad een inspiratie voor verder onderzoek in Nederlandse archieven. Als startpunt kan de bronvermelding dienen (deze verschijnt als u de muis over het logo van het archief linksonder houdt), deze u leidt naar de akte op Open Archieven. Of u kunt specifiek zoeken op naam in een Nederlandse genealogische bron via de Genealogie Werkbalk functie.

Categorie: Software » Internet


Screenshot van website

Stamboom Nico van der Wielen - www.culi-net.nl/Stamboom_Nico.html

Een webpagina die het midden houdt tussen een genealogische kwartierstaat en een verhaal over mijn voorouders, voorzover ik het weet of kan afleiden uit allerlei bronnen.Familienamen:van der Wielen, Vos, van Weenen, Sluijter, Spijkers, van Bers, van Abkoude, van Assendelft, van der Lagen, de Raadt, Sonne

Categorie: Familienamen » W


Screenshot van website

Stambomen van de leden van de Vrienden van Auvergne - www.genealogieonline.nl/stamboom-laboyrie

Een genealogische publicatie door Raoul Laboyrie met gegevens over onder andere de families Laboyrie, Becht, Yrondy, Lestrade, Lizet, Lescure, Van der Zeeuw, Laborie en Soethoudt.

Categorie: Familienamen » L


Screenshot van website