stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van der Schee' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 58:

www.bisdomdenbosch.nl/bisdom/geschiedenis-kunst-cultuur/archief

Archief - Bisdom van 's-Hertogenbosch

Het bisdomarchief beheert de nalatenschap van het bestuur, zoals dat vanaf het begin van het bisdom van ‘s-Hertogenbosch (1559) is gevoerd door de opeenvolgende bisschoppen en de onmiddellijk met hen verbonden personen en instanties. Het bevat onder meer archieven van bisschoppen, vicarissen, het secretariaat en het economaat van het bisdom, het voormalige bisdomblad en van de diocesane afdeling bouwzaken. In totaal berust nu ongeveer twee kilometer archief in de depots aan de Lange Putstraat. Medewerkers werken aan een grootscheepse inventarisatie en ordening van het bisdomarchief. Om die reden is het archief voor onbepaalde tijd gesloten voor bezoek en onderzoek. De medewerkers van het bisdomarchief verstrekken tevens adviezen aan parochies op het gebied van archiefvorming en beheer.

Categorie: Archieven » Kerkarchieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-scheer

Stamboom Van der Scheer

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Eilander, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Van Ommen, Van Apeldoorn, Eikelboom, Mondria en Scholten.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wijk

Stamboom Van der Wijk

Een publicatie door J. en H. van der Wijk met gegevens over oa. de families Zwemmer, Aalderink, Van Buuren, Groen, Scheepers, Van der Wijk, Scheepers(Schepers), Paap, Loos en Oosterbaan.

Categorie: Familienamen » W   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/parenteel-heijmans

Parenteel Heijmans

Een publicatie door E. van Houtum-Swalen met gegevens over oa. de families Heijmans, Mijs, Lodewijks, Van Mierlo, Smolders, Scheepens, Van Loenhout, Kuppens, Verblackt en Vande Ven.

Categorie: Familienamen » H   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-goossens-van-den-boomen

Genealogie Goossens-Van den Boomen

Een publicatie door P. Gorremans met gegevens over oa. de families Van den Boomen, Goossens, De Groot, Blankers, Van de Weijer, Van Rossum, Scheepers, Van den Berg, Van der Velden en Verhoeven.

Categorie: Familienamen » G   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-wit

Genealogie De Wit (stad Groningen)

Een publicatie door Peter de Wit met gegevens over oa. de families Stienstra, De Wit, Van der Togt, Scheepstra, Ebling, Holkema, Hummelen, Woudhuizen, Ebbinga en Jans.

Categorie: Familienamen » W   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-alberts

Stamboom Alberts

Een publicatie door H.R. Alberts met gegevens over oa. de families Paans, Scheepvaart, Cappeteyn, Van der Meulen, Tempelaar, De Jong, Alberts, Kamminga, Kapteyn en Blees.

Categorie: Familienamen » A   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-siegersma

Stamboom Siegersma

Een publicatie door Sake Siegersma met gegevens over oa. de families Siegersma, Veenhof, De Boer, De Vries, Scheenstra, Dijkstra, Vaan Zanten, Hoekstra, Van der Meer en De Jong.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-streng

Stamboom Streng

Een publicatie door Frank Drion met gegevens over oa. de families Streng, Gerritsen, Lansheer (Landsheer), Smit, Wijsman, Van der Straaten, Hogersdijk, Scheer, Visser en Smink.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-scharis

Stamboom Scharis

Een publicatie door Yvonne van der Scheer met gegevens over oa. de families De Groot Louisa Wilhelmina, Scharis Mathis, Scharis Ludovicus, Scharis, Habnit Elisabeth, Scharis Catharina Maria, Scharis Wilhelmus Nicolaus, Scharis Andreas, Scharis Johannus en

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website