stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van der Schouw' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 11:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-boom

Stamboom Van den Boom

Een publicatie door Willy van den Boom met gegevens over oa. de families Van den Boom, Van Creij, Schouwenaars, Den Hollander, Van Crey, Van den Boom(E), Van den Boem, Van der Sc(H)oot, Kerkhof en Vissers.

Categorie: Familienamen » B   Filter


Screenshot van website

www.berghapedia.nl/index.php/Schikker%2C_Jacobus

Schikker, arts te 's-Heerenberg

Jacobus Schikker, geboren Noordgouwe, Zeeland (Schouwen) is arts te 's-Heerenberg voordat hij naar Oosterbeek (gemeente Renkum) vertrekt. Moeder: Van Dongen. Schoonouders in Dusseldorf: Munthe en Vlierboom.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.dedomijnen.nl/collecties

Erfgoedcentrum De Domijnen

De Domijnen is dé culturele instelling in Sittard-Geleen die professionals, cultuurliefhebbers en vrijwilligers verbindt. Zij produceert en programmeert activiteiten voor iedereen in de regio. Samen met alle cultuurinstellingen in de regio wil De Domijnen kunst en cultuur stimuleren en nog aantrekkelijker maken. De Domijnen is de voortzetting van Museum Het Domein, BiblioNova, Stadsschouwburg Sittard-Geleen en het Euregionaal Historisch Centrum. In 2016 sluit Filmhuis Het Domein hierbij aan. De Domijnen kent de volgende onderdelen: Collecties & Informatie, Educatie, Exposities, Podium en Extra! (waarin de stedelijke programmering is ondergebracht) en wordt daarbij ondersteund door de afdelingen Bedrijfsvoering, Projecten en Marketing & Communicatie. Bij de Domijnen werken circa 100 medewerkers verdeeld over ruim 60 fte. De jaarlijkse omzet bedraagt circa 13 miljoen euro. Voor de organisatie heeft De Domijnen een zelfstandige cao die passend is in de culturele sector. Alle functies zijn gewaardeerd conform de cao.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-velde-kroon

Kwartierstaat Van der Velde - Kroon

Een publicatie door Jan van der velde met gegevens over oa. de families Velde, Bolsem, Bevelander, Lodder, Pipping, Kroon, Schouwen, Putten, Eck en Vos.

Categorie: Familienamen » V   Filter


Screenshot van website

www.bol.com/nl/f/de-levens-van-jan-six/9200000051759373

De levens van Jan Six (Geert Mak)

De levens van Jan Six. Een familiegeschiedenis is het verhaal van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens. Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende iedereen in het 17e-eeuwse Amsterdam, van Vondel tot Spinoza. Maar wat ging er werkelijk om in het hoofd van deze 17e-eeuwse patriciër en kunstverzamelaar? Zijn kladboek is bewaard gebleven in het rijke familiearchief: het bevat duizenden aantekeningen, variërend van recepten, anekdotes en godsdienstige beschouwingen tot zeldzaam schunnige grappen. Na hem kwamen nieuwe mannen: binnen de familie Six heet de oudste zoon van de oudste zoon meestal weer Jan Six, tot de dag van vandaag. Ze werden burgemeester en wetenschapper, ze verwierven grote rijkdom en strompelden soms ook weer gebocheld, arm en eenzaam door het leven.

Categorie: Boeken » Genealogie   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartieren-schouwenburg-kruit

Kwartieren Schouwenburg-Kruit

Een publicatie door Henri Schouwenburg met gegevens over oa. de families Schouwenburg, Van Santen, Ter Veer, Van der Spek, Kruit, Vlietstra, Vermaat, Van Schouwenburg, Langenberg en Schouburg.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/2390

Familiearchief Levensbeschouwing van Hendrik ter Steeg 1911-1981

Ik heb van mijn vader veel informatie maar pas vanaf de 2e wereldoorlog. Ik weet dat hij bij de Kon. Marine was in opleiding op De Koog Texel en bij het uitbreken van de oorlog gemobiliseerd was in Rotterdam. Het zou leuk zijn als ik zijn levensgeschieden

Categorie: Organisaties » Familiearchieven   Filter


Screenshot van website

www.bol.com/nl/p/een-stad-waar-men-zich-koninklijk-kan-vervelen/100100 ...

Een Stad Waar Men Zich Koninklijk Kan Vervelen (Henk Gras en Harry Van Vliet)

De modernisering van de theatrale vermakelijkheden buiten de schouwburg in Rotterdam, circa 1770-1860.

Categorie: Boeken » Regionaal   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-sprang-van-meer-schouwenaars

Stamboom Van Sprang - Van Meer - Schouwenaars

Een genealogische publicatie door Karin van Sprang met gegevens over onder andere de families Van Meer, Schouwenaars, Leys, Maas, Jongmans, Hooghwinkel, Den Reijer, Korsmit en Van Sprang.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-dorp-sommerfelt

Stamboom Jacobus Petrus van Dorp en Paula Frederike Sommerfelt

Een genealogische publicatie door Hedwich de Vries met gegevens over onder andere de families Van Dorp, Leloux, De Leede, Woens, Butgenbach, Van Zijl, Schouwenaars, Schouwenaars Leloux en Van der Hoeven.

Categorie: Familienamen » D   Filter


Screenshot van website