stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Van den Pol' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 73:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-gils

Genealogie Van Gils

Een publicatie door Harry van den Hout met gegevens over oa. de families Van Gils, Spapens, Jansen, Zijlmans, Van de Pol, Janssens, Spijkers, Van Gorp, De Jong en Pijpers.

Categorie: Familienamen » G   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-hoeven

Stamboom van der Hoeven

Een publicatie door Peter van der Hoeven met gegevens over oa. de families Sandee, Pols, Van der Graaff, Bom, Van Heerewaarden, Souverein, Mieras, Schrader, Pikaar en Verheij Pols.

Categorie: Familienamen » H   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-pol

Stamboom Van den Pol

Een publicatie door Peter van den Pol met gegevens over oa. de families Van den Pol, Top, Brouwer, Van 't Klaphek, Labots, Geurts, Van Hell, Van Galen, Lozeman en Van Ramshorst.

Categorie: Familienamen » P   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mierlo-van-werkhoven

Stamboom Van Mierlo

Een publicatie door F. van Mierlo met gegevens over oa. de families Van Mierlo, Van Werkhoven, Van Hengel, Kleinen Hammans, Venne, Brands, Marchand, Van der Pol, Van den Hoek en Robben.

Categorie: Familienamen » M   Filter


Screenshot van website

www.historischcentrumoverijssel.nl

Historisch Centrum Overijssel

Historisch Centrum Overijssel (HCO) is een informatiecentrum voor de geschiedenis van de provincie Overijssel en de stad Zwolle. Het HCO ontstond in 2001, toen het voormalige Gemeentearchief van Zwolle en het voormalige Rijksarchief van Overijssel werden samengevoegd. Van januari 2016 tot oktober 2017 was politicus Arie Slob directeur. In die periode werd ook het Deventer Stadsarchief bij het HCO betrokken en viel het besluit dat de collectie van het Stedelijk Museum Zwolle overgaat naar het HCO.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

home.wxs.nl/~vera0000/koning.html

Provincie Noord-Brabant

Logeeradressen tijdens de reis door de provincie van Koning Lodewijk Napoleon 1809.

Categorie: Bronnen » Provincies » Noord-Brabant   Filter


Screenshot van website

www.regionaalarchiefrivierenland.nl

Regionaal Archief Rivierenland

Het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) is een historisch informatie- en documentatiecentrum. Het verzamelt en beheert de archieven, afbeeldingen, boeken en documentatie van de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en Zaltbommel. De informatie over polders en waterschappen omvat ook de polders Asperen, Dalem, Heukelum, Spijk en Vuren en de Over-Betuwe. Het RAR is in 1999 opgericht naar aanleiding van de gemeentelijke herindeling, waarbij de huidige gemeenten Buren en Neder-Betuwe ontstonden. Het komt voort uit een fusie tussen de archiefdiensten Tiel-Buren-Culemborg en Kesteren-Lienden-Echteld-Maurik. Geldermalsen en Neerijnen nemen sinds 2009 deel en in 2014 heeft het Streekarchief Bommelerwaard zich aangesloten. Met ingang van 1 januari 2019 zijn de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal samengevoegd tot de gemeente West Betuwe en zijn ook de archieven van de voormalige gemeente Lingewaal bij het RAR te vinden. Toen in 2003 het Waterschap Tielerwaard, Culemborgerwaarden en de Linge opging in het Waterschap Rivierenland, sloot dit een dienstverleningsovereenkomst met het RAR waarbij een groot aantal archieven hier werd ondergebracht. Op de website van het RAR is een stamboom te vinden van het huidige Waterschap Rivierenland en zijn 474 voorgangers.

Categorie: Archieven » Regionale archieven   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-sanden

Stamboom Van Der Sanden,Visser,Hendriks

Een publicatie door Leo Van Der Sanden met gegevens over oa. de families Wils, Van Put, Visser, Van der Sanden, Meulders, Schenck, Hendriks, Pierre Houben, Michiel Hendriks en Cornelis Van Der Pol.

Categorie: Familienamen » S   Filter


Screenshot van website

altijdstrijdvaardig.nl

Veldwachters

Veldwachters en politiepersoneel gevonden in het Provinciaal bestuurlijk archief van Friesland bezoek mijn site

Categorie: Bronnen » Provincies » Friesland   Filter


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-wilhelmina-gerardina-petronella- ...

Kwartierstaat Wilhelmina Gerardina Petronella Touw

Een publicatie door N. van der Brugge met gegevens over oa. de families Touw, Koene, Van der Spek, De Bruin, 't Gilde, Van der Meer, Kortenbout, Schouten, Den Harder en Poldervaart.

Categorie: Familienamen » T   Filter


Screenshot van website