stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'van der halle' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 10:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-dussen

Genealogie Van der Dussen

Een publicatie door Jelle van der Dussen met gegevens over oa. de families Van der Dussen, Van Boekel, Den Dekker, Van Woerkens, Leijdekker, Raats, Geerts, Verhallen, Van Lith en Van Kessel.

Categorie: Familienamen » D


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-hoff

Stamboom Van der Hoff

Een publicatie door J.E. van der Hoff met gegevens over oa. de families Van der Hoff, Gaudard, Kamhoot, Meijer, Hallewas, Besselaar, Van Uden, Van der Wal, Stoker en Her(f)st.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rijnenberg

Stamboom Rijnenberg

Een genealogische publicatie door John Rijnenberg met gegevens over onder andere de families Rijnenberg, De Zwart, Laboyrie, Van Eeusom, Blankestijn, Hallensleben, Verhoeff, Savalle en Zeemering.

Categorie: Familienamen » R


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-halleen-van-wees

Stamboom Halleen-van Wees

Een publicatie door G.H.C. Halleen met gegevens over oa. de families Van Wees, Juffermans, Van der Kroon, Van Leersum, Hesp, Koekenbier, Van der Kleij, Van der Kruk, Kaptein en Halleen.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-halem-von-halem-von-halen

Stamboom Van Halem, Von Halem, Von Halen

Een genealogische publicatie door Cornelis van Halem met gegevens over onder andere de families Van Halem, Von Halem, Van Halm, Van Haalem, Van Halum, Van Halen, Halm, Van Hallem en Van Halem (alias Koster).

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-wouw

Genealogie Van der Wouw

Een publicatie door Math van der wouw met gegevens over oa. de families Vos, Wouw, van der, Tits, van, Wolters, Verhallen, Wou, van der, Cox, Esch, van en Esch, van.

Categorie: Familienamen » W


Screenshot van website

www.flickr.com/photos/genealogiedomein/albums/72157616912534259

672 - Tafel Halle (buurtschap) - Zelhem - Periode 1696-1805 - Fotonummers 0142-0188

Inv.nr. 672 - Tafel Zelhem - Buurtschap Halle - Periode 1696-1805 Tafel op het protocol van opdrachten, kentenissen en pandschappen genoemd onder de inventarisnummers 642-664, 1696-1805 Archieftitel: 0217 ORA Landdrostambt Zutphen - Toegangsnummer 0217 Vindplaats: Gelders Archief

Categorie: Bronnen » Provincies


Screenshot van website

www.flickr.com/photos/genealogiedomein/albums/72157632355368400

420 (fol. 89-99) - Zelhem - Huis aan huis collecte t.b.v. kerkorgel - Jaar 1729 - Fotonummers 0001-0012 - Digitaliseringsproject van Genealogiedomein.nl

Hervormde Gemeente Zelhem - Huis aan huis collecte t.b.v. kerkorgel - Jaar 1729 - In het dorp Zelhem en de buurtschappen Halle, Heidenhoek, Winkelshoek, Velswijk en Oosterwijk. "Dewijl veele uijt de gemeente van Zelhem begeerigh waeren om een orgel alhier in de kerke te hebben, soo hebben de volgende personen met naemen dom. Andreas Beeuw, de kerckmr. Jan Aelderinck, Derck Hummelinck, Harmen Enserinck, Evert Hesselinck en Hendrick Aelderinck dien last van daeromtrent een collecte te doen vrijwilligh op sigh genoomen en hebben in de maent januario des jaers 1729 van huijs tot huijs door het geheele Ampt met een onvermoeijde vlijdt gegaen om te versoeken dat een ijder daer toe vrijwilligh iets moghte contribueren, en hebben onderstaende persoonen daer op tot maekinge van het selve aenbelooft ende wanneer het selve alhier in de kerke in de maent decembr. 1729 wierde opgeright betaelt uijt..." Vindplaats: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers te Doetinchem - www.ecal.nu/ Archieftoegangsnummer 0085 - Her

Categorie: Bronnen » Provincies » Gelderland


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-deboeck-vandievel

Stamboom Deboeck - VanDievel

Een genealogische publicatie door Eddy Deboeck met gegevens over onder andere de families Van Dievel, Van Dievelt, Viskens, Roggemans, Van Loock, Lievens, Schallenbergh, Lootens en Sears.

Categorie: Familienamen » D


Screenshot van website

www.halle.be/denast

Stad Halle - Denast

Het stadsarchief streeft binnen het wettelijke kader naar een maximale openbaarheid van de bewaarde archiefbestanden. In principe zijn alle (overheids)documenten ouder dan 30 jaar openbaar. Voor dossiers jonger dan 30 jaar kan u in het kader van de openbaarheid van bestuur een gemotiveerde aanvraag tot inzage indienen. Op basis van specifieke wetgevng (bv. privacy of auteursrechten) of afspraken (bv. bij private schenkingen) kan van deze termijnen afgeweken worden.

Categorie: Archieven » Gemeentearchieven


Screenshot van website