stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1271 - 1280 van 1682:

www.genealogieonline.nl/stamboom-busio

Stamboom Busio

Gegevens over oa. de families Busio, Jansen, Van Gils, Van Gool, Joosen, De Bodt, Van Riel, Luijten, Haanskorf en Van Tilburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bussink

Stamboom Bussink

Een publicatie door JM Bussink met gegevens over oa. de families Bussink, Wolsink, Hilferink, Huntink, Boesvelt, Bonenberg, Bruil), Stronkman, Van Driesschen en Bunk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buts

Stamboom Buts

Een publicatie door H. Giebels met gegevens over oa. de families Boetz, Buts, Andres, Riba, Niks, Helmers, Maiers, Beucke en Middel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-butter-kes

Stamboom Butter-Kes

Een publicatie door A. Butter met gegevens over oa. de families Van Dalen, Van Os, Oosterbaan, Butter, Versteeg, Kes, Van Melsen, Van Osch, Van Zanten en Nel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buurman

Stamboom Buurman

Een genealogische publicatie door Sander Buurman met gegevens over onder andere de families Buurman, Derix, Blaak, Roosenboom, Roos, Leijdes, Kooijman en Klootwijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buursink-een-twentse-familie

Stamboom BUURSINK - een Twentse familie

Een genealogische publicatie door John Buursink met gegevens over onder andere de families Buursink, Klein Buursink, Smalenbroek, Buersinck, Buirsinck, Smit, Nijland, Gleis en Nijhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buwalda-van-jaarsveld

Stamboom Buwalda en Van Jaarsveld

Een publicatie door HaNasi met gegevens over oa. de families Van Jaarsveld, Cnossen, De Flart, Buwalda, Bakker, Messchaert, Koopmans, Delcour, Wybes en Bosman.


Screenshot van website

www.buzepol.com

Stamboom Buzepol

Een publicatie door Jan Buzepol met gegevens over o.a. de families Buzepol, Biezepol, Visser, Van der Hoek, Harmsen en vele andere.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buziau

Stamboom Buziau

Gegevens over oa. de families Buziau, Rond, Beumer, Van der Harst, Huijbers, Wolf, Krot, De Bellefroid, Matto en Burchell.


Screenshot van website

www.buzink.nl/StamboomBBB

Stamboom Buzink

De familie vind zijn oorsprong rond 1650 in Aalten (Gld) met Hans Boesinck. In latere jaren veranderde de naam van verschillende takken in Busink, Buzink en Buesink. en misschien nog wel meer.


Screenshot van website