stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1641 - 1650 van 1887:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beckhoven

Stamboom Van Beckhoven

Een publicatie door Dirk Van Beckhoven met gegevens over oa. de families Van Beckhoven en Van Bekhoven, verspreid over Vlaanderen en Nederland, vooral in de provincies Antwerpen (BE) en Noord-Brabant (NL).


Screenshot van website

www.zesstambomen.nl

Stamboom van Beeck - van Beek


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-beek

Stamboom Van Beek

Een publicatie door G.R. van Beek met gegevens over oa. de families Van Beek, Cornelissen, Jansen, Van Erk, Hendrixsz, Van Herk, Van Geerenstein, Van Ginkel, Hendriksen en Cornelisz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek

Stamboom Van Beek

Een genealogische publicatie door Antonie Willem van Beek met gegevens over onder andere de families Spierenburg, Van Beek, Den Hond, Van Haastert, De Boer, Tromp, Van Borssele, De Boulogne en Van Gavere.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-beek-stamboom

Stamboom Van Beek

Een genealogische publicatie door Roelof van Beek met gegevens over onder andere de families Van Beek, Crielaard, Van Vliet, Verkaik, Meijer, Henke, Bal, De Ruiter en Stern.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-bastiaens

Stamboom Van Beek - Bastiaens

Een publicatie door Dries Van Beek met gegevens over oa. de families Bastiaens, Van Beek, De Raad, Ver Leysen, Dilkens, Pilate, Traey, Schifferstein, Beeckman en Weymiens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-arents

Stamboom Van Beek Arents

Een publicatie door Marion van Beek Arents met gegevens over oa. de families Van Dasselaar, Arents, Mostert, Van Beek, Wesselkamp, Van Drie, Van de Veen, Arnts, Motshagen en Scholten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beek-oudshoorn

Stamboom Van Beek/Oudshoorn

Een publicatie door Bert van Beek met gegevens over oa. de families Oudshoorn, Moerkerken, De Vries, Lut, Pals, Moerkerk(En), Roozeboom, Moerkerk, Berends en Huisman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-beekum

Stamboom van Beekum

Een publicatie door Richard van Beekum met gegevens over oa. de families Van Beekum, Schellevis, De Rijke, Flens, Jolink, Van Hees, Van Nassau, Zur Lippe, Van Leusden en Nahuijsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-beers

Stamboom Van Beers

Een genealogische publicatie door Arnold van Beers met gegevens over onder andere de families Van Beers, Hurkens, Stats, Van de Sande, Riede, Van Hoof, Roosen en Zeegers.


Screenshot van website