stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1671 - 1680 van 1876:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-blitterswijk

Stamboom Van Blitterswijk

Een genealogische publicatie door Jan van Blitterswijk met gegevens over oa. de families Van Blitterswijk, Leenders, Nelck, Legerstee, Biersteker, De Wijs, Smit, De Waard en De Waard.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bockhoven

Stamboom Van Bockhoven

Een publicatie door E. Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Van Bockhoven, Zuiderwijk, Van Bockhove, Kok, De Vos, Van Bokhoven, Verhoeven, Brouwer, Roels en Gelauff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeckel

Stamboom Van Boeckel

Een publicatie door Hans van Boeckel met gegevens over oa. de families Van Bockel, Van Bokkel (Bockel), Vos, Soede, Van Boekel, Van Bokkelt (Bockel), Van Boeckel, Quivooij, Van Bockel (van Boekel) en Van Bokkel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-boeijen-geesink

Stamboom Van Boeijen-Geesink

Een genealogische publicatie door Tanja van Boeijen-Geesink met gegevens over onder andere de families Van Boeijen, Geesink, Stortelers, Den Heijer, Geesink Anton, Herrebout, Schipper, Van Steen en Van Loozenoord.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bokkem

Stamboom Van Bokkem

Een publicatie door Dirk Baas met gegevens over oa. de families Van Bokkem, Gielen, Zondervan, Van der Waal, 't Hart, Visser, Van der Ent, Groenendijk, Van Vliet en Dorr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-bokkem

Stamboom van Bokkem

Een genealogische publicatie door Foort de Rijder met gegevens over onder andere de families Van Bokkem, Van Bokkum, Pors, Schippers, Van Oosterwijk, Schaarman, Paardekoper, Van der Ent en Zonneveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bommel

Stamboom Van Bommel

Een publicatie door Mark van Bommel met gegevens over oa. de families Ten Klooster, Kloosterziel, Van Vuure, De Jong, Verbrugge, Meereboer, Brandwijk, Blijleven, Matla en Van Bommel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-bommel-stamboom

Stamboom Van Bommel

Een genealogische publicatie door Elly van Loon met gegevens over onder andere de families Van Bommel, Van de Moosdijk, Van Loon en Van Helmond.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosheide

Stamboom Van Bosheide

Een publicatie door Roeli de Vos met gegevens over oa. de families Van Bosheide, Van Bosheiden, Van Apeldoorn, Collet, Kooistra, Verhoef, Gijsbertse, Van Bosheijden, Vis en De Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-bosscha-broersma-van-dijk-van-der ...

Stamboom van Bosscha, Broersma, van Dijk, van der Meulen

Een genealogische publicatie door Freerk Bosscha met gegevens over onder andere de families Bosscha, Van der Meulen, Broersma, Van Dijk, Braak, Dijkstra, Penninga, Van der Velde en Speulstra.


Screenshot van website