stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1691 - 1700 van 1874:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-buren

Stamboom Van Buren

Een publicatie door Rob van Buren met gegevens over oa. de families Van Buren, Boode, Van Dam, Romeijn, De Jong, Blanken, Boon, De Boo, Rehorst en Stuurman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-buren-stamboom

Stamboom Van Buren

Een genealogische publicatie door Romein van Buren met gegevens over onder andere de families Van Buren, Van Laarhoven, Snellen, Wagemakers, Hock, Van den Heuvel, Van Oss, De Cort en Janssen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-buren-boode

Stamboom Van Buren, Boode

Een genealogische publicatie door Rob van Buren met gegevens over onder andere de families Van Buren, Boode, Van Dam, Romeijn, De Jong, Ooms, Blanken, Van den Berg en Metze.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-burg

Stamboom Van Burg(h)(t)

Een publicatie door Rien van Burg met gegevens over oa. de families Van Burg, Van Burgh, Van Burgt, Beije, De Jonge, Hendrikse, De Jong, Stoel, Kloet en Den Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-burssens-trienpont

Stamboom Van Burssens - Trienpont

Een publicatie door Guido Burssens met gegevens over oa. de families Everaert, Sarens, Saerens, Burssens, Rosez, Bursens, Beckers, De Smet, Burssens ("bussens"), Coppens en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-buuren

Stamboom Van Buuren

Een genealogische publicatie door Dave Hulst met gegevens over onder andere de families Van Buuren, Stam, Van Dongen, Breen, Bakker, Moen, Van Houwelingen, Jonker en Van der Put.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-danny-henk-jean-bakker

Stamboom van Danny Henk Jean Bakker

Een genealogische publicatie door Danny Bakker met gegevens over onder andere de families Rongen, Baaij, Molenaar, Van Ravensberg, Bremer, Dolmans, Keijsers, Custers en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-beek-van-de-bunt

Stamboom Van de Beek-Van de Bunt

Een publicatie door Ellen van Opdorp met gegevens over oa. de families Van de Beek, Van 't Veld, Hendriksen, Van de Bunt, Dekker, Van de Akker, Gerritse, Gerritsen, Cornelis en Gerrits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-breevaart-van-nierop

Stamboom Van de Breevaart-Van Nierop

Een publicatie door Marja van de Breevaart-van Nierop met gegevens over oa. de families Van der Hulst, Schrama, 's Gravenmade, Heemskerk, Van Hoeven, Van Leeuwen, Van den Berg, Langeveld, De Groot en Van Raaphorst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-bunt

Stamboom Van de Bunt

Een genealogische publicatie door Alex van de Bunt met gegevens over onder andere de families Van de Bunt, Doornekamp, Doppenberg, Van Veldhuizen, Walet, Van Zoeren, Van Soeren, Kas en Schotsman.


Screenshot van website