stamboomgids

Familienamen » B

Websites 581 - 590 van 1669:

Genealogie Van den Biggelaar - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-biggelaar

Een genealogische publicatie door Martien van den Biggelaar met gegevens over onder andere de families Van den Biggelaar, Van der Maat, Van de Laar, Van der Schoot, Bekkers, Brouwers, Van Gerven, Roestenburg en Beks.


Screenshot van website

Genealogie Van den Boetzelaer - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-boetzelaer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van den Boetzelaer, Van der Noot, Van Lennep, Von Wylich, Van Slingelandt, Van Soudenbalch, Sulyard van Leefdael, Van der Mijle, Boetzelaer en Van Haveskercke.


Screenshot van website

Genealogie van den Bogaard-Kummeling - www.hugovandenbogaard.nl

Genealogie van de familienamen van den Bogaard uit Maren-Uden-Veghel tevens familie Kummeling uit Pannerden en omgeving.


Screenshot van website

Genealogie Van den Boomgaard - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-boomgaard

Een genealogische publicatie door Marco van den Boomgaard met gegevens over onder andere de families Van den Boomgaard, Klijnstra, Reinders, Van den Berg, Sólyom, Schouten, Dénes, Prinsen en Roos.


Screenshot van website

Genealogie Van den Bos - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-bos

Een publicatie door Dorien van den Bos met gegevens over oa. de families Gijsberts, Klomp, Maasen, Hendriks, Kleisterlee, Riem, Van den Bos, Janssen, Brouwer en Thomassen.


Screenshot van website

Genealogie Van den Bos (1) - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-bos-1

Een publicatie door Arie van den Bos met gegevens over oa. de families Van den Bos, Van den Bosch, Koster, Van Spronsen, Huisman, Valstar, Hodenpijl, Van den Beukel, Van der Meer en Van Heijningen.


Screenshot van website

Genealogie Van den Broe(c)k - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-broeck

Een publicatie door Ronald van den Broek met gegevens over oa. de families Van den Broeck, Van den Broek, Roovers, Van der Zee, Jongen, D' Anjou, Maes, Cools, Van der Leer en Sibs.


Screenshot van website

Genealogie Van den Broek - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-den-broek

Een publicatie door Gordon van den Broek met gegevens over oa. de families Van den Broek, De Cruijff, Bolderdijk, Maassen, Van Ginkel, Müller, De Ruig, Verweij, Van Niekerk en De Kruijf.


Screenshot van website

Genealogie Van der Baars - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-baars

Een publicatie door H.A. Hagedoorn met gegevens over oa. de families Van der Baars, Bolle, Van der Snoek, Van Tilburg, Beijer, Rombouts, Scheepen, Regtuit en Regtuit.


Screenshot van website

Genealogie Van der Beek - familievanderbeek.com

Het betreft de genealogie van de overwegend "Haagse" familie Van der Beek. Met o.a. de volgende aangetrouwde families: Cleuters, Bergenhenegouwen, Bakker, van Duijkeren, Loder, Giezeman. Den Elzen,


Screenshot van website



Genealogie nieuws