stamboomgids

Familienamen » E

Websites 151 - 160 van 346:

Kwartierstaat Jantina Christine Esselink - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-jantina-christine-esselink

Een publicatie door Guus Nijhuis met gegevens over oa. de families Van Bruggen, Esselink, Van Oene, Van Ommen, Schoonhoven, De Hen, Pelleboer, De Velde Harsenhorst, Van Dijk en Van Ittersum.


Screenshot van website

Kwartierstaat Leo van Exel - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-leo-van-exel

Een publicatie door Leo van Exel met gegevens over oa. de families De Geus, Van Melle, Witlox, Bos, Van Exel, Daniels, Van der Dussen, De Waal, Van Weerelt en Reuvers.


Screenshot van website

Kwartierstaat Seger Erken - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-seger-erken

Een publicatie door Leo Erken met gegevens over oa. de families Lansdaal, Erken, De Jong, De Goeij, Tersteeg, Van der Velden, Essers, Veltman, PrĂ¼men en Hendrix.


Screenshot van website

Kwartierstaat van de familie van Esbroeck Hemelaar - www.vanesbroeck.nl

Een kwartierstaat van de familie van Esbroeck Hemelaar en informatie over het land van Hulst en het aangrenzende land van Waas.


Screenshot van website

Kwartierstaat van der Eijk, van Drielen, Raff, Hendrikse, Baels, Leendersen, Gouma en anderen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-eijk-en-anderen

Een genealogische publicatie door Nienke Oudbier-Wiarda met gegevens over onder andere de families Niet Publiek, Van der Eijk, Raff, Sorel, Van Drielen, Baels, Gouma, Leendertsen en Wijnja.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Gijs en Frank Edelbroek - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-gijs-en-frank-edelbroek

Een publicatie door Aad Edelbroek met gegevens over oa. de families Verhoeven, Van Dongen, Van Boerden, Broeders, Mutsaerts, Vermeulen, Van Broechoven, Van den Heuvel, Oomen en Van Heijst.


Screenshot van website

Kwartierstaat Wilhelmina Elsendoorn (1921-1996) - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-wilhelmina-elsendoorn

Een publicatie door Ben Veltman met gegevens over oa. de families Elsendoorn, Olphen, van, Kroon, de, Hurk, van den, Maarschalkerweerd, Kosterman, Ruijter, de, Groot, de en Groot, de.


Screenshot van website

Nakomelingschap Lemmen Ercken - www.genealogieonline.nl/nakomelingschap-lemmen-ercken

Een publicatie door Leo Erken met gegevens over oa. de families Erken, Ercken, Dams, Beijvoets, Ballinx, Exelmans, Bijvoets, Laukens, Jasparts en Ammann.


Screenshot van website

Nazaten Gerrit Engelen - www.genealogieonline.nl/nazaten-gerrit-engelen

Een publicatie door Ingeborg Irene Koch met gegevens over oa. de families Engelen, Welman, De Leur, Freudenberg, Van Veen, Post, Van Malsem Van Malsem, Arts, Snakenbroek en Rijkenberg.


Screenshot van website

Nazaten van Tjapcko Eggens (vanaf 1510) - home.kpn.nl/duifjes2/eggens.htm

Afstammelingen van Tjapcko noemen zich Boer, De Vries, Schipper, Schuur, Vrieze, en mogelijk komen daar nog meer namen bij. Oorsprong voornamelijk in het Groningse Oldambt, inmiddels voorkomend in heel Nederland.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws