stamboomgids

Familienamen » G

Websites 121 - 130 van 623:

Genealogie Groeneveld - www.genealogieonline.nl/genealogie-groeneveld

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Groeneveld, Schreuder, Post, Ritsema, Kuiper, Boerma, Van Dijken, De Vries, Dijkema en Mulder.


Screenshot van website

Genealogie Groeneveld - www.genealogieonline.nl/groeneveld-genealogie

Een genealogische publicatie door Elvira Groeneveld met gegevens over onder andere de families Groeneveld, Wessels, Beker, Pasman, Tazelaar, Van Bebber, Mendel, Friend en Groenhard.


Screenshot van website

Genealogie Groeneveld-Brus - www.genealogieonline.nl/genealogie-groeneveld-brus

Een publicatie door C. Groeneveld met gegevens over oa. de families Brus, Bakker, Hokke, Montenij, K├Âlder, Haarman, Groenevelt, Groeneveld, Schouten en Ter Weele.


Screenshot van website

Genealogie Groot - www.genealogieonline.nl/genealogie-groot

Een publicatie door K. Groot met gegevens over oa. de families Groot, Pekel, Zaal, Van den Berg, Peekel, Stoop, Molenaar, Broersen, Vroonhof en Bleeker.


Screenshot van website

Genealogie Groot, v/d Berg, Zaal, Vroonhof, Pekel. - gw1.geneanet.org/index.php3?b=groot41

De familie Groot heeft zijn oorsprong in Warmenhuizen. Rond die plaats wonen nog steeds de meeste familieleden. Enkele zijn uitgewaaierd oa een Groot gezin ten zuiden van Amsterdam. Na een huwelijk is er een link naar v/d Berg, Zaal, (F)Vroonhof en Pekel


Screenshot van website

Genealogie Grooten - www.genealogieonline.nl/genealogie-grooten

Een publicatie door Henk Grooten met gegevens over oa. de families Grooten, Wever, Pijpker, Schut, Van Stralen, Smit, Dik, De Jonge, Groten en Panneman.


Screenshot van website

Genealogie Grootenboer - www.genealogieonline.nl/genealogie-grootenboer

Een publicatie door H.G. Spa met gegevens over oa. de families Grootenboer, Den Hollander, Holleman, Visser, Van den Tol, Van Dijk, De Jong, Klein, Van Eck en Van Es.


Screenshot van website

Genealogie Groothuis - www.genealogieonline.nl/genealogie-groothuis

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Groothuis, Publiceren, Smeijers, Smit, Eman, Boswinkel, Westerbrink, Nijland, Ter Horst en Schultz.


Screenshot van website

Genealogie Guijs - www.genealogieonline.nl/genealogie-guijs

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Guijs, Van der Wiel, Verheul, Van Loon, 't Jong, Visser, Koppens, Van Wijngaarden, Monster en Brand.


Screenshot van website

Genealogie Gulickx - www.genealogieonline.nl/genealogie-gulickx

Een publicatie door H. Gulickx met gegevens over oa. de families Gulickx, Van Loon, De Roy, Van Alphen, Kerstens, Michielsen, Van Ceulen, Reyntjes, Gillis en Verheyen.


Screenshot van website