stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 121 - 130 van 601:

www.genealogieonline.nl/genealogie-grooten

Genealogie Grooten

Een publicatie door Henk Grooten met gegevens over oa. de families Grooten, Wever, Pijpker, Schut, Van Stralen, Smit, Dik, De Jonge, Groten en Panneman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-grootenboer

Genealogie Grootenboer

Een publicatie door H.G. Spa met gegevens over oa. de families Grootenboer, Den Hollander, Holleman, Visser, Van den Tol, Van Dijk, De Jong, Klein, Van Eck en Van Es.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-groothuis

Genealogie Groothuis

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Groothuis, Publiceren, Smeijers, Smit, Eman, Boswinkel, Westerbrink, Nijland, Ter Horst en Schultz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-guijs

Genealogie Guijs

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Guijs, Van der Wiel, Verheul, Van Loon, 't Jong, Visser, Koppens, Van Wijngaarden, Monster en Brand.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-gulickx

Genealogie Gulickx

Een publicatie door H. Gulickx met gegevens over oa. de families Gulickx, Van Loon, De Roy, Van Alphen, Kerstens, Michielsen, Van Ceulen, Reyntjes, Gillis en Verheyen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jacob-cornelisz-de-groot

Genealogie Jacob Cornelisz de Groot

Een publicatie door Jan de Groot met gegevens over oa. de families Groot, de, Goedemans, Hoogervorst, Rooden, van, Meer, van der, Kok, Heemskerk, Rijn, van en Rijn, van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-paul-guijt

Genealogie Paul Guijt

De stamboom van Paul Guijt met gegevens over onder andere de families Van den Haspel, Guijt, Rijsdam en Looije.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-rita-de-groot

Genealogie Rita de Groot

Een publicatie door Rita de Groot met gegevens over oa. de families Verweij, Heijthuijsen, De Groot, Van Veen, Van der Meer, Egberts, Van Heijthuijsen, Keijsers, Heemskerk en Van Schie.


Screenshot van website

www.de-grauw.nl

Genealogie van de Familie de Grauw

Genealogie van de Families De Grauw, Berkhof, de Jong, Joris, Kamerling, Krol, Nijhuis, Vermeulen, Wagemakers en Zouteriks.


Screenshot van website

geerts.webnode.nl

Genealogie van de familie Geerts uit Steenwijk

De genealogie van de familie Geerts uit Steenwijk, Weststellingwerf en Het Bildt (St.-Annaparochie). De nakomelingen van de 17e-eeuwse Folker Bartelszn. uit het Drentse Nijeveen. Zijn zoon Albert Folkerszn. (1707-?) trok als eerste naar het Overijsselse Steenwijk en het was zijn zoon Geert Albertszn. (1748-1803) waarnaar de familie zich vernoemde. Hoewel zijn zoon Albert Geertzn. Geerts (1793-1860) in Steenwijk geboren en gestorven is, heeft hij ook een tijd in delen van Friesland vertoefd. Hiermee lijkt hi


Screenshot van website