stamboomgids

Familienamen » H

Websites 991 - 1000 van 1097:

Stamboom van Hamont (Luik) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-luik

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Preud'Homme, Cammaert, Vanderbeeken, Van Hamont, Dewandre, Lemaitre, Connings en Orban.


Screenshot van website

Stamboom Van Hamont (Nuenen, Waalre, Valkenswaard) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Van Bommel, Vanhamond, Van de Moosdijk, Kuyken, Kinjet, Gerits, Mannaerts en Moelans.


Screenshot van website

Stamboom van Hamont (Oostelbeers, Diessen, Tilburg) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-oostelbeers-diessen-tilbur ...

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Doevendans, Schellekens, Smulders, Van Dijk, Van Hamont, Van Hamond, Van de Wouw, Van Deursen en Van Elderen.


Screenshot van website

Stamboom van Hamont (Tongeren) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-tongeren

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families De Bellefroid, Van der Meer, Hamonts, Hundjens (Canisius), Elbrechts, Van Hamont, Cluts, Croes en Dawans.


Screenshot van website

Stamboom Van Harmelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harmelen

Een publicatie door Kees van der Ploeg met gegevens over oa. de families Van Harmelen, Van der Plaats, Van der Hoeven, Groeneweg, Van Dijk, Noordijk, Van der Most, Markus, Van Dorp en Van Pelt.


Screenshot van website

Stamboom Van Harpen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harpen

Een publicatie door P. van Harpen met gegevens over oa. de families Van Harpen, Van Bekkum, Hartenberg, Ross, Bree, Romijn, Schreuder, Pieter Jan Rockx, Gelder en Mille.


Screenshot van website

Stamboom Van Harskamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harskamp

Een publicatie door P. van Harskamp met gegevens over oa. de families Van Harskamp, Van Katwijk, Van Westeneng, Ververs, Van Egdom, Schonhage, Van Elteren, Vermeulen, Brands en Van der Kwaak.


Screenshot van website

Stamboom Van Harten - www.genealogieonline.nl/van-harten-stamboom

Een publicatie door Anthony van Harten met gegevens over oa. de families Van Harten, Van Ingen, Van Luttikhuizen, Perrier.


Screenshot van website

Stamboom Van Harten, Kooiman, Veldkamp, Petzinger, Petersen, Zweistra en nog - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-harten

Een publicatie door Guido van Harten met gegevens over oa. de families Van Harten, Kersbergen, Stehouwer, Kooijman, De Jong, Rinsma, Kooiman, Van Zwol, Kasbergen en Kapteyn.


Screenshot van website

Stamboom van Hattem - www.myheritage.nl/site-123923911/van-hattem

Stamboom van de familie van Hattem


Screenshot van websiteGenealogie nieuws