stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 971 - 980 van 1166:

home.kpn.nl/vos00546/horstman/horstman.htm

Stamboom Reginus Johannes Horstman


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-heesters

Stamboom Rob Heesters

Een publicatie door Rob Heesters met gegevens over oa. de families Heesters, Schuurmans, De Groot, Pijnenburg, Van Bergen, Van Deursen, Van Roessel, Olivier, Vugts en Van Heijst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-robert-hooijer

Stamboom Robert Hooijer

Een genealogische publicatie door Robert Hooijer met gegevens over onder andere de families Hooijer, Ditmer, Lobbes, Van de Meent, Van velpen, Van Kolfschoten, Van Velpen, Smit en Van Dam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-sandra-helena

Stamboom Sandra Helena

Een genealogische publicatie door Sandra Helena Kranenburg met gegevens over onder andere de families Van der Meij, Kranenburg, Granneman, De Haas, Schreuder, Feenstra, Visch, Van der Linden en Van Diest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-sense-hofstede

Stamboom Sense Hofstede

Een genealogische publicatie door Sense Hofstede met gegevens over onder andere de families Werkman, Klip, Wieringa, Keekstra, Hofstede, Jans, Hessels, Wiersema en Merema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-hagen

Stamboom Ten Hagen

Een publicatie door J. ten Hagen met gegevens over oa. de families Ten Hagen, Schueler, De Bas, De Surmont De Bas, Wuytiers, Blomjous, De Surmond De Bas, Cromhout, Smeele en Coymans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-have

Stamboom Ten Have

Een genealogische publicatie door D.M. ten Have met gegevens over onder andere de families Ten Have, Van Dijk, Rowaan, Eppens, Ballijns, Liefstingh, Dethmers, Van Deen en Wierenga.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-hove

Stamboom Ten Hove

Een publicatie door A. ten Hove-Schreurs met gegevens over oa. de families Ten Hove, Mockelencate, Voortman, Baan, Meulenkamp, Ligtenberg, Ten Hoven, Ten Bolscher, De Wilde en Nijhuis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_ten-hove

Stamboom ten Hove

Een genealogische publicatie door Philippina Bultman met gegevens over onder andere de families Dockter, Ten Hove, Rekers, Bultman, Viering, Docter (Dokter), Van 't IJssel, Ten Hove (Hoeve) en Van Loo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ter-haak-boeree

Stamboom Ter Haak - Boeree

Een publicatie door M. ter Haak met gegevens over oa. de families Ter Haak, Duijff, Boeree, Post, Bon, Van 't Hof, Arbous, Kuit, Möhrs en Woudenberg.


Screenshot van website