stamboomgids

Familienamen » H

Websites 971 - 980 van 1093:

Stamboom Van der Horst - www.genealogieonline.nl/van-der-horst-stamboom

Een genealogische publicatie door Kimdefreitas met gegevens over onder andere de families Hoogeveen, Van der Horst, Van der Vegte, Bruintjes, De Wilde, Wilde, Slurink, De Freitas en Kers.


Screenshot van website

Stamboom van der Horst - 440 jaar van der Horst van Wagenberg tot de Moerdijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-horst-van-wagenberg-tot-de-mo ...

Een publicatie door Michel van der Horst met gegevens over oa. de families Horst, Van Der, Horst, Van Den, Spitters, Timmers, Nicasie, Deijkers, Goorden, Santbergen en Santbergen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Horst, Kuiper, De Jonge en nazaten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-horst-kuiper

Een publicatie door Elviera Ooms-Ringeling met gegevens over oa. de families Ferree, Van der Horst, Kuiper, De Jonge, Roelfsema, Waalkens, Dijken, Walters, Hoising (hoizing) en Mulder.


Screenshot van website

Stamboom Van der Hoven - De Dreu - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-hoven-de-dreu

Een publicatie door B. van der Hoven met gegevens over oa. de families De Dreu, Korteweg, Van der Hoven, Van IJzendoorn, Koornneef, Winkel, Dijkshoorn, Van t Wuijver, Van Twuijver en Raven.


Screenshot van website

Stamboom van Fam. Ten hartof, Lap en Denkers - members.upc.nl/a.hartog51

Stamboom fam. ten Hartog, Lap en Denkers


Screenshot van website

Stamboom Van Haaren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-haaren

Een publicatie door J.J.M. van Haaren met gegevens over oa. de families Van Haaren, Rieter, Geerlings, Van den Broek, De Jong, Derksen, Van den Hoven, Bisseling, Hendriks en Van Berendonk.


Screenshot van website

Stamboom Van Haeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-haeren

Een publicatie door G. Polman met gegevens over oa. de families Haeren, van, Braam, Joosten, Janssen, Teunissen, Polman, Hofstede, Pe(e)ters en Pe(e)ters.


Screenshot van website

Stamboom Van Haeringen Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-haeringen

Een publicatie door W. van Haeringen met gegevens over oa. de families Hoek, Van Duijvenbode, Van der Wiel, Van der Plas, Schaap, Van Heeringen, De Jong, Koster, Haasnoot en Kuijt.


Screenshot van website

Stamboom Van Ham - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ham

Een genealogische publicatie door Bart van Ham met gegevens over onder andere de families Granzier, Sevriens, Crauwels, Sevriens, Van Ham, Lenders, Colaris, Theunissen en Cox.


Screenshot van website

Stamboom van Hamond (Maassluis 2) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-maassluis-2

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Paalvast, Vollebregt, Tetteroo, Van der Post, Pijpers, Rademaker, Esbeukman en Van Hamond.


Screenshot van website