stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 981 - 990 van 1156:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hoff

Stamboom Van 't Hoff

Een publicatie door Ronald van 't Hoff met gegevens over oa. de families Plomp, Van de Kolk, De Zwaan, Zondag, Westhuis, De Vries, Van 't Hoff, Van 't Hof, Van der Graaf en Bosch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ben-heisterkamp

Stamboom van Ben Heisterkamp

Een genealogische publicatie door Ben Heisterkamp met gegevens over onder andere de families Heisterkamp., Ramakers., Heijnes., Van Asten., Frank., Raamaekers., Sodekampff., Ponsen. en Zonneberg..


Screenshot van website

www.stamboomhartsink.nl

Stamboom van de familie Hartsink


Screenshot van website

familiehelmich.webklik.nl

Stamboom van de familie Helmich

Al enkele jaren zijn mijn broer Henk en ik bezig met stamboom onderzoek. Onze oudste bekende stamvader, Bernardus Helmich/Helmig komt uit Oldenzaal. Hij was getrouwd met Gesina Bockhorst. Vanuit Oldenzaal is de familie uitgewaaierd over heel Nederland, van Amsterdam naar Raalte, Gramsbergen, Slagharen en naar de provincies Zeeland en Limburg. Er zijn zelfs namen bekend van familieleden die naar Indonesie zijn getrokken.


Screenshot van website

familiehelmich.voorouders.net

Stamboom van de Familie Helmich

Dit is de website van de familie Helmich. Sinds maart 2011 zijn mijn broer Henk en ik bezig om zo veel mogelijk informatie te vinden over onze voorouders. Dat is een leuke hobby. We hebben al heel veel kunnen achterhalen.Nu het op internet staat, krijgen we allerlei leuke reacties. Daar zijn we heel blij mee. We vinden het fijn als mensen ons nieuwe informatie sturen. De stamboom kan dan weer een beetje groeien.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-huf

Stamboom van de familie Huf

Een genealogische publicatie door Peter Huf met gegevens over onder andere de families Huf, Huff, Wubben, (van) Koekenberg, Fuchs, Koch, Douwes, Michels en Wilhelm.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-huijsing

Stamboom van de familie Huijsing

Een genealogische publicatie door Hans Huijsing met gegevens over onder andere de families Huijsing, Huysingh, Reyet, Kaljee, Ferre, Van Hemert, Boorsma, Van Nassou en Van der Maas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-heezik

Stamboom van de familie van Heezik

Een genealogische publicatie door Frans Vinken met gegevens over onder andere de families Van Heezik, Vinken en Maier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-familie-van-houte

Stamboom van de familie Van Houte

Een genealogische publicatie door Eric Van Houte met gegevens over onder andere de families Van Haute, De Schoesitter, Van Houte, Smet, Boel, Plettinck, Colman, Aubroeck en Verbeke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-hel

Stamboom Van de Hel

Een genealogische publicatie door Wiebo van de Hel met gegevens over onder andere de families De Vries, Hoekstra, Akkerman, Kooistra, Van der Wal, Bosma, Kamminga, Hoff en Zwerver.


Screenshot van website