stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 981 - 990 van 1162:

www.genealogieonline.nl/stamboom-theodorus-houthoff

Stamboom Theodorus Houthoff

Een publicatie door Johan Bosma met gegevens over oa. de families Houthoff, Bekker, Rapis, Veen, van, Helden, van, Keijzer, de, Noene en Noene.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hoogt-destombes

Stamboom Ton de Hoogt en Juul Destombes

Een publicatie door A. de Hoogt over oa. familie Loffeld, Sturkenboom, De Hoogt, De Bruin, Lançee, De Meijer, Kemmerling, Van Rossum, Verburg, Wolfswinkel. Destombes, Terstegen, Sponselee, Van Damme, Voet, Neve mede door E. Sanders en J. Destombes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-t-hof-stamboom

Stamboom Van 't Hof

Een publicatie door Theo van 't Hof met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van den Hof, De Hoogt, Boele, De Paauw, De Kraaij, Van 't Hoff, Verwart, Maat en Glaudeman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-t-hof

Stamboom Van 't Hof

Een publicatie door Robin met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van 't Hof(f), Hage, Quist, Heijboer, Goedegebuure, Moerland, Heiboer en Heiboer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hof

Stamboom Van 't Hof - Van de Beek

Een publicatie door C.A. van 't Hof met gegevens over oa. de families Hof, van 't, Beek, van de, Aangeenbrug, Meeuwen, van, Bree, de, Moree, Snoei, Oosse en Oosse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hof-van-de-beek

Stamboom van 't Hof - van de Beek

Een genealogische publicatie door Cor Van 't Hof met gegevens over onder andere de families Van de Beek, Van 't Hof, Aangeenbrug, Van Leeuwen, Veenema, Van Meeuwen, De Bree, Wagtho en Oosse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hoff

Stamboom Van 't Hoff

Een publicatie door Ronald van 't Hoff met gegevens over oa. de families Plomp, Van de Kolk, De Zwaan, Zondag, Westhuis, De Vries, Van 't Hoff, Van 't Hof, Van der Graaf en Bosch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ben-heisterkamp

Stamboom van Ben Heisterkamp

Een genealogische publicatie door Ben Heisterkamp met gegevens over onder andere de families Heisterkamp., Ramakers., Heijnes., Van Asten., Frank., Raamaekers., Sodekampff., Ponsen. en Zonneberg..


Screenshot van website

www.stamboomhartsink.nl

Stamboom van de familie Hartsink


Screenshot van website

familiehelmich.webklik.nl

Stamboom van de familie Helmich

Al enkele jaren zijn mijn broer Henk en ik bezig met stamboom onderzoek. Onze oudste bekende stamvader, Bernardus Helmich/Helmig komt uit Oldenzaal. Hij was getrouwd met Gesina Bockhorst. Vanuit Oldenzaal is de familie uitgewaaierd over heel Nederland, van Amsterdam naar Raalte, Gramsbergen, Slagharen en naar de provincies Zeeland en Limburg. Er zijn zelfs namen bekend van familieleden die naar Indonesie zijn getrokken.


Screenshot van website