stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1031 - 1040 van 1268:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hultermans

Stamboom Hultermans

Een publicatie door Corne de Jong met gegevens over oa. de families Hultermans, Oprins, Prince, Oprinsen, Van Miert, Schellekens, Peeters, Van Gils, Jansen en Van Dongen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hulzebos

Stamboom Hulzebos

Een genealogische publicatie door Henk Hulzebos met gegevens over onder andere de families De Boer, Smit, Bakema, Bleeker, Van Til, Jager, Mulder, Hulzebosch en Geursen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-humme

Stamboom Humme

Een publicatie door Gerard Humme met gegevens over oa. de families Humme, Van der Horst, De Bast, Schenk, Van Egeren, Humme (N), Nees, Krinkels, Wennekes en Brouwers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hummel

Stamboom Hummel

Een genealogische publicatie door Melissa Heikoop met gegevens over onder andere de families Hummel, Heikoop, Mulders, Nijholt, Ekhart, Bakker, Engelina Nap, De Bruijn en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hunink-huinink

Stamboom Hunink / Huinink

Een genealogische publicatie door Sander Hunink met gegevens over onder andere de families Hunink, Huininck, Huninck, Huinink, Hardy, Stouten, Timmerman, Kamsteeg, van der Laan, van Leeuwen, van Lijden en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hupperets

Stamboom Hupperets

Een publicatie door Jean Hupperets met gegevens over oa. de families Hupperets, Tychon, Eussen, Smeetz, Tijchon, Grooten, Schreurs, Sogelee, Smeets en Massenaux.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hurk-en-de-bondt

Stamboom Hurk en de Bondt

Een genealogische publicatie door Frans van den Hurk met gegevens over onder andere de families Van den Hurk, Van Stekelenborg, Van den Bogaard, Van der Pas, Wernaart, Sanders, Van Riet, Brouwers en De Bondt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hurkmans-de-bruijn

Stamboom Hurkmans - de Bruijn

Een genealogische publicatie door Rijkens Roddenhof met gegevens over onder andere de families Hurkmans, Gloudemans, De Bruijn, Berkvens, Van Eck, Van Wolferen, Brugman, Van Fulpen en Van Oijen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hut

Stamboom Hut

Een publicatie door Jeroen Hut met gegevens over oa. de families Hut, Nieboer, Westerhof, Von Hutten, Arends, De Groot, Karstens, Heijlcke, Jans en Hutten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hutter

Stamboom Hutter

Een genealogische publicatie door HenryOostenrijk met gegevens over onder andere de families Van Etten, Huetter, Prick, Bellen, Grouls, Peters, Buck, Bayer en Bisschops.


Screenshot van website