stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1041 - 1050 van 1156:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-halem-von-halem-von-halen

Stamboom Van Halem, Von Halem

Een genealogische publicatie door Cornelis van Halem met gegevens over onder andere de families Van Halem, Von Halem, Van Halm, Van Haalem, Van Halum, Van Halen, Halm, Van Hallem en Van Halem (alias Koster).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ham

Stamboom Van Ham

Een genealogische publicatie door Bart van Ham met gegevens over onder andere de families Granzier, Sevriens, Crauwels, Sevriens, Van Ham, Lenders, Colaris, Theunissen en Cox.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-maassluis-2

Stamboom van Hamond (Maassluis 2)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Paalvast, Vollebregt, Tetteroo, Van der Post, Pijpers, Rademaker, Esbeukman en Van Hamond.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-maassluis

Stamboom van Hamond (Maassluis)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamond, Van Hamont, Groenendijk, Hordijk, De Vos, Nabrink, De Jongh, De Cocq en Van der Endt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-rotterdam

Stamboom van Hamond (Rotterdam)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Wiebes, Van Hamond, Brussaard, De Loos, Bochove, Gleijts, Klok, De Graaf en Van der Laar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond

Stamboom van Hamond (Sint-Michielsgestel, Schijndel)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamond, Van Breugel, Van Grinsven, Heesakkers, Van de Ven, Van der Steen, Willems, Vissers en Kivits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-capelle

Stamboom van Hamont (Capelle)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Riel, Back, De Jongh, Tale, Van Hamont, Paans, Hoornman, Klapmuts en Oerlemans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-helmond-mierlo

Stamboom van Hamont (Helmond, Mierlo)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Roefs, Van Luijck, Roefs (Roest), Van Hamondt, Van der Sanden, Van der Santen, Van der Linden en Van den Bergh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-luik

Stamboom van Hamont (Luik)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Preud'Homme, Cammaert, Vanderbeeken, Van Hamont, Dewandre, Lemaitre, Connings en Orban.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont

Stamboom Van Hamont (Nuenen, Waalre, Valkenswaard)

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Van Bommel, Vanhamond, Van de Moosdijk, Kuyken, Kinjet, Gerits, Mannaerts en Moelans.


Screenshot van website