stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1051 - 1060 van 1268:

www.genealogieonline.nl/stamboom-koos-held

Stamboom Koos Held

Een genealogische publicatie door Koos Held met gegevens over onder andere de families Held, Beekman, Boeve, Becker, Baartse, Van Melle, Eenschoten, Mulder en De Bruijne.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leo-hemmes

Stamboom Leo Hemmes

Een genealogische publicatie door Leo Hemmes met gegevens over onder andere de families Hemmes, Van Leeuwen, Van der Ree, Spek, Goedkoop, Kroon, Du Chatenier, De Bruijn en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-marianne-hoogendoorn

Stamboom Marianne Hoogendoorn

Een genealogische publicatie door Marianne Hoogendoorn met gegevens over onder andere de families Hoogendoorn, Meier, Harders, Kroes, Van den Broek, Damsma, Hildebrand, Mattheijer en Koopmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nico-van-den-houten

Stamboom Nico van den Houten

Een genealogische publicatie door Nico van den Houten met gegevens over onder andere de families Van den Houten, Bolijn, Viergever, Flikweert, Eikelenboom, Quant, Van de Velde, Den Boer en Duijnhouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-noemie-de-heer

Stamboom Noemie de Heer

Een genealogische publicatie door Noemie de Heer met gegevens over onder andere de families Nieuwenburg, De Heer, Vogelaar, Spoormakers, Tönnessen, Bröker, Vink, Tjapkes en Van Weerlee.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oorsprong-hessels-familie

Stamboom oorsprong Hessels familie

Een genealogische publicatie door Peter Hessels met gegevens over onder andere de families Hessels, Siccama, Everhardus, Pathuis, Krijthe, Poll, Hameeteman, Berends en Oerlemans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-op-de-haar

Stamboom Op de Haar

Een genealogische publicatie door H. Op de Haar met gegevens over onder andere de families Lassche, Besselink, Op de Haar, Schuurhuis, Van Os, Steffens, Meijer, Schulenberg en Beene.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oude-hilbert

Stamboom Oude Hilbert

Een genealogische publicatie door Peter Oude Hilbert met gegevens over onder andere de families Van Ojik, Oude Hilbert, Van Ooijik, Jansen, Teesink, Koop, Knaep, Hessels en Van de Loosdrecht.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-piet-de-haan

Stamboom Piet de Haan

Een publicatie door P. de Haan met gegevens over oa. de families Klop, De Haan, Den Haan, Clop, Kooijman, Noordzij, Molenaar, Rheedijk, Van der Linden en De Winter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-r-huijboom

Stamboom R. Huijboom

Een publicatie door Rob Huijboom met gegevens over oa. de families Van der Putten, Huijboom, Koelman, Van Duffelen, Biemans, Vlug, Philippo, Pijnappels, Verheul en Van Grol.


Screenshot van website