stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 1071 - 1080 van 1263:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hazeveld

Stamboom van 't Hazeveld

Een genealogische publicatie door Bas van 't Hazeveld met gegevens over onder andere de families Van ´t Hazeveld, Kok, De Jong, Van de Pol, Dieters, Van de Beek, Pot, Van Hussel en Middelhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-t-hof-stamboom

Stamboom Van 't Hof

Een publicatie door Theo van 't Hof met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van den Hof, De Hoogt, Boele, De Paauw, De Kraaij, Van 't Hoff, Verwart, Maat en Glaudeman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hof

Stamboom Van 't Hof - Van de Beek

Een publicatie door C.A. van 't Hof met gegevens over oa. de families Hof, van 't, Beek, van de, Aangeenbrug, Meeuwen, van, Bree, de, Moree, Snoei, Oosse en Oosse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hof-van-de-beek

Stamboom van 't Hof - van de Beek

Een genealogische publicatie door Cor Van 't Hof met gegevens over onder andere de families Van de Beek, Van 't Hof, Aangeenbrug, Van Leeuwen, Veenema, Van Meeuwen, De Bree, Wagtho en Oosse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hoff

Stamboom Van 't Hoff

Een publicatie door Ronald van 't Hoff met gegevens over oa. de families Plomp, Van de Kolk, De Zwaan, Zondag, Westhuis, De Vries, Van 't Hoff, Van 't Hof, Van der Graaf en Bosch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ben-heisterkamp

Stamboom van Ben Heisterkamp

Een genealogische publicatie door Ben Heisterkamp met gegevens over onder andere de families Heisterkamp., Ramakers., Heijnes., Van Asten., Frank., Raamaekers., Sodekampff., Ponsen. en Zonneberg..


Screenshot van website

www.stamboomhartsink.nl

Stamboom van de familie Hartsink


Screenshot van website

familiehelmich.webklik.nl

Stamboom van de familie Helmich

Al enkele jaren zijn mijn broer Henk en ik bezig met stamboom onderzoek. Onze oudste bekende stamvader, Bernardus Helmich/Helmig komt uit Oldenzaal. Hij was getrouwd met Gesina Bockhorst. Vanuit Oldenzaal is de familie uitgewaaierd over heel Nederland, van Amsterdam naar Raalte, Gramsbergen, Slagharen en naar de provincies Zeeland en Limburg. Er zijn zelfs namen bekend van familieleden die naar Indonesie zijn getrokken.


Screenshot van website

familiehelmich.voorouders.net

Stamboom van de Familie Helmich

Dit is de website van de familie Helmich. Sinds maart 2011 zijn mijn broer Henk en ik bezig om zo veel mogelijk informatie te vinden over onze voorouders. Dat is een leuke hobby. We hebben al heel veel kunnen achterhalen.Nu het op internet staat, krijgen we allerlei leuke reacties. Daar zijn we heel blij mee. We vinden het fijn als mensen ons nieuwe informatie sturen. De stamboom kan dan weer een beetje groeien.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-huf

Stamboom van de familie Huf

Een genealogische publicatie door Peter Huf met gegevens over onder andere de families Huf, Huff, Wubben, (van) Koekenberg, Fuchs, Koch, Douwes, Michels en Wilhelm.


Screenshot van website